Header

Tuesday, April 07, 2009

Tidak.... jiwa itu masih tersemat di dalam...

ye.. jawapannya ialah tidak...

so jawapan dah ada.. apa plak soklan utk jawapan tu..


hahaha..

soalannye:
"eh.. prebetsabu.. ko dah lama tak shoot gamba... dah tak feel ke?nak stop from shooting ke?"

huhuuh.. camtu la bentuk persoalannya...
ada la sorang dua rakan2 yg dok tanya soklan yg sama...

dan jawapannya juga adalah sama utk rakan2 yg bertanya itu :
"Tidak.. aku masih aktif bergelumang ngn bidang photography ni..."

cumanya lately tak berkesempatan la plak utk update perihal photog ni...
lgpun tatau la napa... percaya atau tidak... aku tak sehat..

iye.. prebetsabu dah seminggu lebih tak sehat...
pelik tau..
time lps maghrib je, terus badan aku wat hal...
rasa sejuk sampai ke tulang...
tp luaran badan panas...

so sbb tu la aku pun tak berani nak commit apape job photog utk bulan ni..
isau gak badan camni kang gambar pun jd kureng menarik sbb otak beku rasa asyik nak tidooo je...

so itu lah dia ye kawan2... prebetsabu masih seorang photog!

huuhuh..

sekian...

*moga aku cepat sembuh so that bole tembak byk2 n tepek kat masviona.com & prebetsabu-lens nnti....


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

la cenggitu ke... emm... tak cuba g berurut ke.. minta2 air ke pada yg pandai.. mana la tau kan.. demam hal lain plak..

tuberose78 said...

laaa yer ker... sakit2 plak dah..
member akak wedding planner.. dia ada nk offer nas jadik part time assistant dia.. nak tak?
tgk la mana2 yg sesuai ngan waktu..

tuberose78 said...

nanti akak kasikno. contact nas kat dia eekkk..
member meog jugak..
berminat nk try tak?

@t00neY r00neY® said...

katakan tidak kepada tidak berblog

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!