Header

Wednesday, April 22, 2009

Update Map...


hihihih..

arini aku mengupdate map utk application GPS Nokia Map...
aku tambah map utk negara yg akan kitorang lawat tak lama lagi...

opss..
kang marah viona...
dia tak suke kecoh2 bende camni..

huhuhu.. harap2 map nokia ni accurate la sng nak jalan2 time free kat sana nnti....

yea yea..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

iena hamdi said...

wah nak pi mana tuh?

irda said...

eleh bro nie,nak rahsia2 konon.

Sis dah ckp kat irda siang td.Ooo,g berdua je yek?cian damia.
hehehheeh

bojeng said...

map phone ape ni bro????


http://bojeng.bisnessdigital.com/

CuTeMiUt78 said...

uish.,. nak kemana plak tu.. jgn lupa ole2 utk mirul yo..(eh... muka tak malu kan..)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!