Header

Thursday, April 30, 2009

VIDEO - HORSE RIDING - How To Remove Saddle

ni antara contoh saddle ngn pad dia... saddle jenis ni mmg paling biasa org guna.. ada mcm2 jenis saddle lain utk kegunaan yg tersendiri.. ada utk naik bukit, ada utk dressage, jumping etc etc..


Aku dok godek2 henpon ni ha..

sekali baru aku teringat yang aku ada rekod lagi video masa sesi horse ride viona aritu...
video rising trot aku dah publish di sini...

now nak publish video cara2 nak buka saddle kuda...

tp mintak maaf byk2, kualiti video amatlah poor...
biasalah.. amik pakai henpon.. sure gegar2...

moga kita sume dapat manfaat sedikit sebanyak...






*amacam.. skrg u all dah mula minat tak nak tunggang kuda? jom aaaaa !!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

2 Comments Uols:

*ayu* said...

cam menarik jer..
heemm...

tuberose78 said...

semakin maju ngan aktiviti kuda nampak.. baguss..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!