Header

Wednesday, April 29, 2009

Waahhh... Nordayanah Aishah dah 4 tahun lah !!

kan kitorang ada story dalam n3 lepas yang ari sabtu ritu kitorang lps balik dari melaka, terus g umah tuberose...

sbb tuberose wat majlis utk anak sulung dia... Nurdayana Aishah...
bithday party yang ke 4 tahun...

huhuuhuh...
hepi je tgk aishah n adik dia, safiyyah...
tp si safiyyah ni jenis lambat panas...
memula kita mai tu dia malu2...
huuhuhuh...

aishah plak dah biasa ngn kitorang...
so takde hal...

sekejap je rasa, dah besar dah si aishah ni...
dah anak dara org kata.. huhuuh..
aishah jgn nakal2...
dgr cakap umi ngn ayah...
pakteh n aunty mas sentiasa doakan yg terbaik utk family kita...

enjoy some of the pics taken on that day (utk lihat dgn lebih jelas, klik je kat gambar tu....):


Nordayanah Aishah - the beday girl..

Safiyyah - alamak pakteh lupa la nama penuh safiyyah.. ni adik aishah..

viona diapit oleh adik beradik anak kak ija... Kak long nurin n angah alia sofiya

alahai.. angah demam... skrg masuk ward kat assunta.. arini tatau apa perkembangan.. hope demam n sakit mata dah ok ye angah.. (dia ni pandai posing tau...)

beday cake...

aishah, kak long nurin n damia.... baju disponsor oleh Wan... huuhuh bagus la mama ni.. sponsor la lagi ek...

siap sedia nak potong kek.. perhatikan tangan damia.. dah dekat nak capai kek dah tu.. hahah

hembussssss...... err.. jgn sembur air liur tau aishah.. eh napa tuberose lak nampak over excited time anak dia hembus tu.. wakakkaa

camho ngn along nurin...

comot comot mamam kek...

renungan tajam dari damia yang bibirnya dah lekat kaler dari kek.. wakakka...

as usual, si manja, V.... masviona

potrait masviona.. tuan tanah Mv.com ni.. ayuuuuu... kan kan kan?

akmar, si bongsu ngn mama... kaki shopping mcm menantu dia si viona ni gak la... huhuuh

tgn viona sebok capai belon.. tp pikiran ntah melayang ke mana... err.. perhatikan lak kat tgn aku... ada blackberry bold!!! bukan aku punye la.. saje test test pinjam dari abg ipar aku.. abg soki...

damia ni... suke suki je nak kiss kiss anak org...

pose standard damia sejak duamenjak ni... senyum sinis... miileeeee...

ahahha.. damia mcm kontrol ayu je ngn spek matahari tu......

dan gambar penutup.. camho aku ngn viona... muah muuah...

ohh.. kepada kakak ku, kak long shima...
ini bukanlah entry yang kaklong nantikan...

hahahaha.. Nas nak dera kaklong lagi..

tunggu entry yang dinantikan selepas ini ek kaklong weehhhh...



spt biasa, lebih byk gambar akan di upload di photoblog http://prebetsabu-lens.blogspot.com nanti... !!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

Ada Ayrissa said...

wahhhh..bestnya besday party..
kids semua cute miuttt...

lily lotus said...

suka sume pics! hehe...anyway hepi besday to the girl...oh! her curly hair sgt menawan!

tuberose78 said...

tengkiu to mas & nas for coming to the besday party..
and secara x langsung jadik photog for the event.. kekeke...

tuberose78 said...

lily lotus: kalau time okay memang ler menawan.. kalau tak okey jadik k.o.! hahaha...

masviona said...

huhuhu...pak teh mmg pelupa pun...nama penuh aisyah pun nasib baik aunty mas yg betulkan...:)

prebetsabu said...

ngeh ngeh ngeh.. viona pun salah.. bukan aisyah la.. aishah.. uhuhuhuh...


eh tuberose ni kejam la.. napa biar aishah bersubang sebelah je? mana subang lagi sebelah? pesen apa tuh.. wakakakaaka

prebetsabu said...

oh.. pasal jd photog utk beday aishah tu kan... bukan free tau.. nnti Nas passkan bill n resit ek......


huahuahua..

tuberose78 said...

subang sebelah tu pesen zaman bebudak skang la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!