Header

Tuesday, April 28, 2009

Yok Shopping Yok!!!!!!!!!

Ini lah rutin every month, membeli brng² keperluan rumah. Selalunya weols akan bershopping nih untuk stock sebulan terus n akan dilakukan dihujung bulan selepas mendapat gaji tapi wekend lepas weols terpaksa lakukan sedikit awal even gaji masih belum masuk.....hohoho.

Nape aku kata terpaksa...iyerlah if ikutkan jadual yg betul sepatutnya weekend nih baru time weols bershopping barangan nih semua. Tapi dah sebab this coming weekend patutnya prebetsabu xde kat mesia kan so terpaksa lah dilakukan awal sket.

Kalu tak if prebetsabu xde tak mampu aku nak shopping sengsorang ngan nak mengangkut semua barang² nih lagi nak handle karenah avin damia lagi, last² minit hari nih dpt lak berita gembira yg prebetsabu tak jadi fly so aku happy lah.

Ini satu trolley nih blom masuk barang² basah lagi tuh, tak muat trolley ko satu trolley jer. Ini pun ada lagi barang² yg dok dlm list brng yg perlu dibeli yg ditulis oleh bibik yg masih belom terbeli...giler lah.

prebetsabu menyorok malu dibalik trolley itu yg sarat ngan muatan...hehehe

dlm nih semua brng² hasil rembatan prebetsabu

Disatu sisi yg lain, aku perlu membimbit berkotak² paper bag yg lain. Tapi yg dlm picca diatas ini hanya barang untuk prebetsabu.....giller aarr meyopping barangan prebetsabu sahaja sudah hampir mencecah ribuan ringgit....hohoho


Apa yg dibelinya????

Antara yg paling menggigil nak kuarkan ongkosnya tentu sekali part membayar satu set suit dia lengkap ngan seluar sekali. Terpaksa uols untuk kerja kan kenalah bertukar² gak kan...:)

Untuk aku enggak ada kah?????

Tunggu next n3...hiksss (ahkak mv like...hiksss)




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

oopppss... byknya nyoping dik oooi.. tapi betul gak kan.. klu dah ate belanja utk sebulan.. harus beli bertroli2 kan.. wah.. prebetsabu nak kemana plak tu

prebetsabu said...

uhuhhuuh tu la kan dah stok sebulan...

tak gi mana pun.. main nyuruk2 je ngn viona... ihihi

tuberose78 said...

dah beli suit... pasni kena la maintain badan... kah.. kah.. kah..
kang tak muat plak rugi ooooo... pakai kejap jer plak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!