Header

Monday, May 18, 2009

1st Time Avin Damia ke Pasar Malam

Last aku gi ke pasar malam adalah dlm 3 bulan lepas kot. Kalu tak silap bulan 2 kot. Refer ler n3 yg dulu nih.

Malam jumaat hari tuh pun balik² umah tgk kat list white board yg aku sediakan khas utk bibik tulis things to buy dah agak banyak so terus soh bibik sesiap ajak dia gi pasar malam. Aku siap tanya lagi kamu tau enggak pasar malam itu apa????...hiksss iyelah kot dia tak tau lak kan....sekali dia ckp di indon pun dipanggil pasar malam juge.

Weols mintak bibik sesiap sama adlh kerana weols memang cadang nak bawak avin damia sekali ke pasar malam. Jadinya kalu xde bibik agak susah lah kan. Kiranya malam jumaat yg lepas adlh pengalaman pertama avin damia menjejakkan kaki ke pasar malam.

keberangkatan tiba mv n famili....nasib baik ler prebetsabu tak meletak jwtn sbg photog for mv.com...hiksss (Camne ek nak pujuk prebetsabu soh jadi contributor untuk mv.com balik ek????...wakaka)

Bonda jgn lupa tulis dlm diari ye nih 1st time damia dtg pasar malam...agaknya itu ler avin damia nak ckp kot...hikss

Pasar malam mana lagi jika tidak pasar malam serdang...hiksss. Satu²nya pasar malam kesukaan aku ngan prebetsabu.....pasar malam lain xleh nak layan sgt lah. Lagipun pasar malam nih ler banyak sejarah time weols bercintan cintun dulu....wakakakaka. Dah tuh pasar malam mana lagi yg uols nak terjah if jadi student UPM dulu. Itu ler satu jer pun pasar malam yg paling happening pun. Kalau dulu rasanya lagi happening lah tapi skrang nih agak kurang dah...kenapa n mengapa idak pulak ler aku tau...hikss. Student UPM mesti tau keenakan ais kerim goreng kat pasar malam nih kan....huhuhu mv likeee!!!!...skrang dah xde dah abg jual ais kerim tuh.

pilih jgn tak pilih...hikss

pilih ikan pilih sayur....malas nak gi supermarket(tetiba jer malas....adoyai)

Si anak dara lak punya ler happy dapat toys baru. Dari awal beli smpai le masuk dlm kete xnak lepas...tak bagi langsung kita nak pegang. Nak pegang sendrik sampai bibik nak dukung dia pun lemas dah dia sebok dok kepit toys dia tuh.


Sampai dlm kete bonda lak yg hasab nak melayan kerenah dia nak bukak toys dia tuh dlm kete gak tak saba dah nak tunggu uamh baru nak main. Dalam kete lagi dia dah meraung nak bukak....adoyai saba jerla.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

aRe_uDear said...

1st time tu g pasar apela perasaan Damia time tu yer hahaaaa...

SiS-lin said...

nk bwk selalu tu boleh..tp tu le,kena pggang dn memerhati anak tu...

nURmALa mAZLan said...

wah....damia dah ke pasar malam..dia lom minta2 lagi kan kak?? tunggu dah besar sket..mesti pantang nampak mainan

mummYaeesh said...

hik3!aiskrim goreng..rindunye kat abg tu..whoops kat aiskrim grg abg tu la..kat pintu masuk gitew..woohoo

rajin nye uols dr bangi smpai ke serdang smata2 g pasar malam??woohoo..baik shoot terus ke pasar borong, 24jam tau!

tuberose78 said...

apa? 1st time gi pasar malam...?? sabau jer la.. ni kes slalu gi shopping komplek je la nie...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!