Header

Wednesday, May 06, 2009

Alahai anak Omak!!!!

kalu dah femfuan tuh femfuan jugak...kan..kan????

Alahai anak omak bonda...hiksss.

Lately, avin damia ada peel baru bangun jer tido kan...celik jer mata mintak nak make up. Boleh blah tak uols?????adoyaiii

nak...nak...nak!!!

sambil tangan tunjuk kat meja solek aku...kuang3x

Ni kes smlm aku tgglkan dia kejap yg leka nenggok tv kan aku masuk bilik air nak masuh muka gosok gigi semua kan...ala biasalah rutin before tido tuh....pintu bilik air sengaja bukak senang nak intai dia.

Tgh best dok gosok muka kan, aku heran gak diam jer anak aku tuh.....tak dtg kacau pun selalunya tuh pantang nmpk aku masuk bilik air dia pun nak join sekaki.

Ghoper²nya dia tgh dok membongkar bag make up aku...adoyaiiii. Penuh muka n tgn ngan losyen...bibir lak ada seinci lipstik smpai ke gigi² dah. Rugi lak tak sempat nak snap picca yelah tgh kalut tgn basah muka lak penuh ngan foam pencuci muka lagi kan...adoyaiii patut le snyap ajer...siap bersila kat lantai dah.

Ni pun lagi satu hobi baru dia, main² ngan handbag lama aku. Ceritanya ritu aku nak tukar handbag lama nih ke handbag baru lepas tuh handbag lama nih ingt nak buang jerlah kan. Sekali dia menjerit² nak kan handbag tuh.

Malas nak layan dia kasi jerla kan. So skrang nih dia dok layan handbag tuh jela pun. Uols pun layan jerla picca nih

abaikan bilik tido ku yg berserabut itu...but skrang tidak lagi....hahaha sempat lagi tuh

main lah damia oooiii.....fenat dah bonda nak layan


siap dia nak isi semua barang²

n toys dia jugak

isi lah damia ooi selagi muat...ngeh3x

So skrang senang sket aku nak on9 memalam...leh wat entry autopublish banyak² schedule kan untuk sehari terus (mesti uols suke kan) .....ahakss....coz aku dah ada idea nak biar dia tak kacau aku n walid dia nak on lappy....bagi jer dia compact powder aku yg dh hbs tuh n handbag nih so dia ralit lah dok prasan ala² nak bersolek gitu....muahahahahaha. Leh aku berblog ngan aman sket...ngeh3x


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

13 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

dr kecik da mula tunjuk kan mnt..da besar msti cun yer la..ntah2 damia jd stylish dr bonda dia..hehe

JIVEBUMZ said...

bakat melawa dah terserlah dah tu kak oi.. siap la beso karang..hihi

Alyda Ali said...

nak tanya rupa awk cam familiar la...awk keje kt BTS ke?...

masviona said...

mAr@ziey:
hiksss....besar² nnti tak tau ler camne...konfem lagi stylish dr bonda dia...bonda dia selekeh je...hiksss

jivebumz:
itu ler psl....kuang3x....


Alyda Ali:
familiar ke?adakah BTS tuh stand 4 bndr tasik selatan...jika ye...mmg betul lah tuh...hiksss

u pun keja sana ke?if betul jom jupe....ngeteh kat mamak ke..hikss

*ayu* said...

so cute! cayalah damia..
jom shopping jom..

Alyda Ali said...

haah keje kt cni gak...cam selalu nampak kt kedai mkn...td mkn kt shiraj kan?....awk member kt blog kak edrinakan?

masviona said...

ayu:
damia ckp aunty ayu pun cantik n ayu gak...ahaksss

jom shopping....bonda dia yg jawab....kuang3x

Alyda Ali:
owh yeke...betul lah tuh tadi saya turun makan sengsorang je kat shiraj...hiksss...apalagi jom esok lunch sesama nak...hehehe
pesal blog u xleh masuk...hehehehe

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka.. lawak la damia.. blh bayangkan camner muka dia.. heh..heh..heh..

Alyda Ali said...

blog sy dh diprivatekan...kalau nak tgk bg la email nanti sy add.....selalu lunch kt ofis je..nanti la kita bertemu janji ek...klu takde kwn leh ajak sy...keje kt co. mana?

masviona said...

cutemiut:
rugi lak tak amik video...mulut dia dok membebel tuh...hiksss...wakakaka

Alyda Ali:
tu le psl private td saya dah try nak terjah skali tgk private lah plak...klu rasa nak invite saya nih email ye masviona@yahoo.com

Alyda Ali said...

ok sy dh invate..kalu rajin leh la jenguk takde apa pun kt blog sy tu
..

tuberose78 said...

kalau dah pompuan tu, mmg pompuan jugak la kan...

aziella said...

MV..comei damia....heheee..biase la tuh...gegerl kan..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!