Header

Tuesday, May 12, 2009

Avin Damia with Gift Besday Ayin

tgk mulut comot giler makan snack tuh...hehehe

Pepagi ahad tuh avin damia celik² mata jer kan dia ternampak ler paper bag gift kat besday ayin tuh kan. Terus dia merenggek² nak bukak semua benda yg dia dpt tuh.

Adoyaiii...saba jerla kan. Aku memula malas gak nak layankan dia ajak dia turun bawak nak soh bibik dia siapkan dia coz aku pun nak kemas² bilik sat.

Walid dia xde gi horse riding aku tak dpt nak join lak last week ats sbb² tertentu lah. Turun² bawah dia nampak lagi ada sket barang² yg dia dpt kat party tuh kan. Lagi lah kuat rengekkannya.

Aku pun malas nak bising² bior kan ajer dia...hikssss. Layan jer sambil snap picca dia

Habis semua dia nak bukak

rambut kusut masai....hiksss


Pastu yg kelakarnya malam ahad tuh weols 3 beranak dok atas katil pastu dok tampal² sticker dr KFC yg chicky kasi tuh.....huhuhu.

Avin damia happy giler dpt sticker tuh...hiksss. Malam tuh tak layan sangat tv dia khusyuk dok layan tampal² sticker tuh lah. Pas dah habis main tampal² tuh baru ler nak layan tv balik...hiksss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

IeDa said...

ayin sekarang ni kehulu kehilir ngan buku yg uols bagi tu..pasangkan CD tuk dia...mengamuk beb..dia ingat ada gambor..jenuh weols terang kat dia..dia ttp nak tgk..nk tgk...hu..hu..hu..pas ni kena cari yg ada gambar la jawabnyer...

atty's said...

sonok avin dpt diah ha..bila lak dpt jumpa ngn avin nieh

tuberose78 said...

abis la.. wat aktiviti tampal2 plak la..

Mya said...

avin damia tomottt.. tp tatap comell.. :D

mummYaeesh said...

mmg byk pun goodies aritu!
tp weols musykil ada satu tu bentuk mcm burger tu ape ek??

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!