Header

Monday, May 18, 2009

Bag HOL Hijauku


Ok jom layan n3 khas untuk travel bag yg cantik menarik tertarik lagi cun tuh (for me lah...for uols xtau lah...if uols kata tak cun pun ada ahkak kisah....hiksss).

Masa nak balik tuh lalu depan kedai HOL nih. Actually 2-3 hari before tuh aku dah masuk sini. Hajat time tuh just nak survey cuci mata n nak rikki² rege jer pun xde niat nak beli lagi. Bukan Sebab apa bag travel weols actually dah ada satu set lengkap dah yg kecik, sedang n besar.....yg besar tuh leh buat sorang org dewasa rasanya dlm tuh. Memang besar betul. Kiranya masa aku gi tuh aku dah nampak dah bag yg nih mmg kat hati dah berkenan giler ler but tgk rege RM499 satu so pendamkan ajer niat dihati.

Dah tuh napa nak carik yg lain lagi....huhuhu biasa lah alasan paling baik adalah kerana (alasan ok...siang² aku dah inform alasan...hiksss) bag travel yg paling kecik tuh dah rosak tang pemegang dia tuh.

Kisahnya ritu prebetsabu fly ke Sabah staff air asia tuh punya ler ganas dicampak² jer kot bagasi org sampai kan bag tuh dah patah pemegang dia tuh. Tak caya meh aku kasi bukti. So air asia lepas nih pastikan staff uols sopan santun sket wat keje ok.

Nih sket hari lagi weols nak travel ke oversea lagi ngan penerbangan uols ha jgn nak rosak kan bag travel weols lagi if rosak siap ler weols wat report mengamuk gitu. Yang lepas tuh xperla prebetsabu baik hati xnak report but if jadi lagi nak² kat bag weols yg baru nih haaa siap lah masviona tak kan lepaskan peluang...ok...hikss

see!!! dah patah dah pemegang dia tau....Air asia ganti balik...hikss

Pastu Hari sabtu tuh tetiba lalu kat luar aku nampak ler bag yg sama kan...kaler hijau sure ler aku perasan even hanya melihat ngan ekor mata. Saje tanya berapa rege dia sekali dia kata RM399 beli yg besar dpt free yg kecik. So aku pun apa lagi terkejut beruk lah sat kat situ..terus sound kat prebetsabu kata nak.....hikss

Promoter HOL nih bertungkus lumus check bag tuh before weols confirm nak amik


bag nih dah jadi milik weols dah...dah smpai kat umah dah pun nih

pandangan dari sisi...cun kan???


bahagian dalamdia...pun cantik kan...:)


siap dpt free lock lagi....mv likee!!!

Pastu ghopernya prebetsabu pun like jugak....terus dia stuju nak beli. So apa lagi nak tunggu kan bila keputusan sebulat suara sudah dipersetujui terus zasss kat kaunter jer lah (buat prebetsabu...haa B ni barulah namanya keputusan bersama, bukan mcm kes im out from MV.com tuh ye....hiksss....lariksss)


So dptlah weols dua travel bag ngan kaler hijau favvy weols nih. Jadinya dgn adanya bag ini kat umah weols semangat weols untuk holiday ke Beijing this coming sunday sungguh ler terlonjak² sekali....hiksss even masalah swine flu belom selesai weols berharap semoga semuanya selamat...insyaallah...doakan weols ye uols........mmmmmuaaaahhhhh sayang uols.....nak kirim sesuatu???silalah PM aku ye...hiksss

Eh lupa nak tunjuk kat uols gambar model mv.com ngan travel bag baru yg diambil secara candid....hiksss.

Sila scroll down ye!!!



Eh silap lak nih gambar anak buah ceo mv.com.

Sila scroll lagi


Ok...skrang baru betul model mv.com.....hiksss. Oh lupa dia dah tarik balik perletakkan jawatan dia as CTO MV.com...hiksss.

Jadinya dengan ini saya selaku CEO MV.com mengumumkan yg CTO MV.com yg baru adalah still yg lama (sengaja belit² kan ayat nih....hiksss). Actually dia nih bukan hanya CTO MV.com malah dia juga adalah segala²nya bagi CEO MV.com sama gak konsep dia kat dlm MV.com nih dia wat multitasking gitu...dia lah model dia ler photog or cameraman or lebih tepat lagi tukang amik gambar, dia ler manager dia ler tukang kritik dia ler technical person dialah mcm² lagi lah dia wat....hiksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

IeDa said...

a'ah betul la..staff air asia suka balin2 bag..weols kena masa gi sabah..terus kena beli beg lain kt sabah nun...Mendoza...hanyutla RM5 rat ++ utk dua beg yg sama size mcm uols..geram..mahal nk mamposss

xali alonso said...

pasal benda ni la aku sampai skrg x beli beg yg ade tayar ni. huhuu.... member aku kena sekali mase g sarawak. nasib baik mase tu aku bwk beg yg biase nye. huuhhu.... terus sampai skrg aku x beli beg beroda ni.
skrg, aku minat nk beli travel bag a.k.a hiking bag tu. huhuhu.....

D'Rimba said...

Hijau mendamaikan...............

iena hamdi said...

alhamdulillah..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

peserta AF y tsingkir pic last tuh...

mummYaeesh said...

uols g wrap tak bag tu b4 check in..?klu wrap tu slamat sket kot sbb diorang ni sume mmg pakar bab2 cmpak bag!woohoo..

wah..sempat lg sindir ps sedas dua ek??woohoo..

hati2 yerk bercuti..make sure bwk mask takutlah skang ni..klu ada org batuk ke bersin ke..cpt2 lari jauh2 tau!

weols nak kirim fm...plsssss!

tuberose78 said...

ijau always...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!