Header

Wednesday, May 06, 2009

Bear n Ownernya yg Cute...hiksss

Ini adalah n3 selingan shj...hiksss

Semua picca disnap semasa aku tgh beratur untuk withdraw sedikit duit untuk kegunaanku (sila layan ayat skema ini...hikss).


shantek tak bear nih?????

alah picca blur lak kan...ok cuba tgk yg kt bwh nih lak...:)

cutekan bear nih...


Montokkkk jer (ayat nih jer yg dok berlinang² dlm kepala) agak kureng sesuwaiii jer kan but redahhhhhhhhhh jer lah.

Siap ada pkai ala² snow cap tuh...hehehe....chomel...i like!!!

Kalaulah bear nih kaler hijau maunye aku mintak izin ngan tuan punye bear nih nak snap picca sesama (owhhh aku tau aku agak hover disitu....hiksss)

Itu kalu kaler hijau...but ini bear nih kaler brown itu pasal aku jadi paparazi amik gambar curik...hiksss

Maukah uols tahu siapa empunya bear yg cute n chomel ini....mau tau???

Sila tgk dibawah.....

dibawah lagi....

scroll lagi...

dan lagi...

lagi skali scrolll....

ok nih lah last....jom tgk.....hiksss


Macho tak owner bear nih....wakakaka

Macho n chomel mcm bear dia gak kan.....ngeh3x...wakakakaka....lariksssss


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

12 Comments Uols:

aRe_uDear said...

teringat lak wak2 zaman2 sek.men dlu.. zaman bebdk sek pkai bear kecik yg sangkut kat beg..wakakaaaa skrg pun ade pkai lagi erk hahaaa..

TiNiE said...

alahai PS...
curik avin damianyer ker...

prebetsabu said...

oi oi.. itu bukan aku weeiiii...

tu adalah mamat yg tidak dikenali yg sdg beratur utk kuarkan duit...

huahuahua.. ada rupa aku ke mamat tu.. rambut aku lebey lurus kot.. uhuhuhu

Maswani said...

bear tu mesti awek dia yg bagi tuh..
nk jumpa slalu xleh, duk jauh kot, ada bear pn jadik lah..hehe..

tuberose78 said...

ha'ah la.. musti awek bagi punyer la.. kalau tak, tak dernyer nak sangkut bear besau2 kat beg tuu..

iena hamdi said...

la biar betulll

rahma said...

kahkahkahkahkah.... sweetnya

tini said...

aku dah agak ..tengok pada picca first tu aku dah tau pemilik bear itu adalah seorang macho... hmmmm macho ker ???

♥ EeiNz ♥ said...

dlm pala otak...
bajet anak dareezz yg kiut come lote..
tp ape kan daye...hehehehe

neezareef said...

wakakkaka...
macho2 skali carry beg ade bear..bosa bagak la tu..kekekeke

faiz's mommy said...

kui kui kui

CuTeMiUt78 said...

wakakakaka.. ssseessuuaaii la tu.. macho + cute..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!