Header

Thursday, May 21, 2009

Berbaloi Baloi

Dah alang² ada kat the mines smlm kan haruslah aku mencari the body shop coz aku mau reedem point ku yg bernilai as usual lah kan rm35.

So aku decide mau amik yg ini saja....compact powder ngan rege rm55 so aku just add lagi rm20 jerla....save budget gitu kan. Promoter tuh sempat pesan lagi kat aku....skrang point ahkak tggl lagi 196 so ahkak just perlu tambahkan dlm tak sampai 105 jer lagi untuk layakkan ahkak tebus barang baru......huhuhu...iyor lah....aku just senyum n angguk.

snap jerla ngan paper bag tuh aku agak kelazian lak nak bukak

Pastu aku jugak sempat rembat sandal baru nih. Memula nak beli kasut (aku dah siap inform prebetsabu awal² aku nak sekurang²nya kasut nike budget dlm rm200++ but mesti lower than rm300.)...untuk aku guna masa nak jln² kat Beijing, China nnti.

Tak kan nak pkai sandal yg ala² feminin tuh kan, malah yg ada tumit sesikit pun aku tak nak high heel apatah lagi.....lengguh kaki kottttt nak menapak jejauh pakai sandal yg bertumit nih.

Sekali tuh kan uols aku terjatuh chenta pandang pertama lak ngan sandal nih....huhuhuhu. Terus ahkak rembat ko tak moh pk panjang dah.


Shantek tak???

Mestilah shantek rite???? kaler hijau kan selalunya menambat hatiku.

Regenye hanyalah rm50 hengget sahaja. Berbaloi kan (itu kata maya karin...hikss) kata amy search lak berbaloi baloi......ahaksss....oh jgn lupa kata rita rudaini lak mmg berbaloi.

Kata mv lak yes² betullah mmg sgt² berbaloi.....dah ler murah (save duit weols) pastu selesa lak pakai...insyaallah leh la aku tawaf forbidden city 10 kali tak pun panjat great wall pastu turun balik pastu panjat balik......huhuhu perasan jerlah lebih jgn berangan lah masviona oooiiii....hikss

Sebab aku happy dpt sandal baru yg cantik n cun nih meh aku kasi zoom skali lagi hoccay....wakakakaka


wah mmg shantek lah dipandangan mata sepetku ini


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

atty's said...

cantek kasut tu ijo lagih tuh

mAr@ZiEy said...

cun seh sandal tu.. i Like...ni yg nak terjah Mines ni...

HuRuL_AiNi said...

waa...sandal tu mmg lawa la...huhu

nakeisha said...

santeknyeee!belikan satu bole?;>

mummYaeesh said...

santek..tp better uols standby satu kasut bertutup macam ballerina shoe ke sbb kot2 la nnt tersadung ke ape takler luka ujung jari tu..woohoo

oneyani said...

minat benor die ngan kaler ijo eh..tp mmg shantek..nmpk pon selesa je..berbaloi la dgn harga rm50!
blink blik=)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang berbaloi2

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!