Header

Tuesday, May 19, 2009

Berkorban Demi Roti Telur Bawang....hikss

Lepas balik class horse riding, terus weols gi minum² n makan² brunch kat tempat biasa, gerai roti canai yg femes seatero Bangi kat atas bukit....hiksss. Aku pernah wat review pasal kedai nih but aku agak kelazian lak nak link kat sini.....lazi nak search balik n3 mana. Uols carik lah sendrik ek yg ada criter psl terjumpe ngan Dato' Fazilah Kamsah tu ler.

sempat lagi mv tersenyum tuh, siap angkat² tgn lagi tuh....lalalalala

Actually weols masa nak bawak avin damia ke pusat ekuin tuh agak berdebar² gak coz dia nih jenis yg tak leh bangun pagi kena lak malam tuh dia tido lewat ada dekat kol 2am gak baru dia nak lelapkan mata.

Dia tak nak tido coz happy ada kawan (abang adam lah tuh) nak main. Semua org terganggu nak tido coz avin damia kavau except prebetsabu ler...huhuhu. Sampai kan Adam dah tak tahan sangat mata dah lali semacam kan damia still dok kacau² dia ajak main last² budak tuh ckp

Adik, tido lah awal dik, dah lewat dah nih esok kan kita nak bangun awal nak gi main kuda. Tido ye adik

Huhuhu...aku yg pretend tido sebelah diorg tuh pun tetiba jer terharu ok, tetiba jer terkeluar gelak kecil...kelakar pun iyer jugak but respek lah ngan adam tuh punya lah caring dia nih pastu leh diharap jaga budak...pandai memujuk. Maybe sebab dia ada adik kot n mak dia pun selalu ckp yg dia nih mmg leh diharap jaga adik dia.

Ok back tu the track, hari tuh prebetsabu order roti sardin, adam roti telur, aku lak bihun soto n bibik lak nasi lemak.

Yang bestnya avin damia ler dia dpt makan nasi lemak n bihun soto....huhuhu. Memula dia makan nasi lemak 3 sudu besar gak aku letak nasi tuh pastu sambung ngan makan bihun aku lak


see!! avin damia punya lah semangat makan bihun nih.

dia mmg suka jenis² mee nih, bihun ke spagethi ke....haa tuh mmg favvy dia tuh

tengok smpai comot mulut² tuh...kita nak tolong suapkan...jgn harap lah

alahai sampaiberlumuiih mulut anak bonda nih...tak perlah janji kenyang...hikss

Yang bestnya avin damia but ada gak yg agak kureng best....huhuhu. Masa order roti telur kat adam tuh terlupa lak nak pesan tak nak bawang (coz if kedai mamak kan if kita tak ckp nak bawang dia tak letak bawang kan) yg adam nih plak mmg langsung tak leh makan bawang.

Dia nampak ada bawang huhuhuhu...majuk tak nak makan. So tukar ler ngan roti sardin prebetsabu. Nasib baik dia nak klu tidak membazir jer roti telur tuh nak kena order lagi satu...huhuhu.

Nasib baik ler ada prebetsabu yg sanggup berkorban...hiksss.

Lepas jer makan berdesup je balik umah. Rehat² kan badan sat coz tgh tuh nak kuar umah balik nak gi kenduri kawen lak kat seksyen 19 umah rakan bisnes weols.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Dee said...

budak2 biasa x suka bawang..org dewasa pun ada yg x suka..hehehe..

rasp said...

uish semangat tul avin damia makan.. suka i tgk...

tuberose78 said...

eii.. dah lama rasanya tak makan roti canai la... kalau kuah dia letak gula lagi sedap.. manis2 pedas gitu..

IeDa said...

heheheh..sama cam ayin la damia nie..suka mkn yg jenis2 mee ni..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!