Header

Sunday, May 31, 2009

Berpesan-pesan....



Fuhh....

sbenarnyakan, aku agak ngeri bila memikirkan terhadap list panjang lebar pesanan barangan dari china yg sedara mara, rakan-rakan, sahabat handai and bloggers-bloggers sekalian bg...

masa kitorang cancel flight kitorang yg ahad lepas, takut pun ye gak..
iyela.. takut if kitorang tak berkesempatan nak reschedule semula trip ni...
sbb nak reschedule, kene beli tiket baru... tiket lama hangus begitu sahaja...
kitorang buntu lak nnti camna nak bgtau kat korang2 yg dah bg amanah kat kitorang utk belikan barang yg ktiraong tak jd g last minit...

but alhamdulillah..
semua telah dipermudahkan..
and kitorang pun wat tutup mata sebelah, g kat kaunter tiket and beli je yg baru..
hahaha.. duit leh carik lagi..
yg penting hajat di hati ni..
sian tau.. dah nak boarding dah ahad aritu.. berkobar2... then baru tau yg ada urusan yg kene settle dulu kat mesia ni.. adoii...

tp napa lak aku ngeri ngn pesanan korang tu...
aku ngeri sbb takut gak if ada yg tak sempat or tak jumpe barang2 yg dipesan tu...
and jugak saspen gak especially barangan macam kain sutera ke, cadar ke...
saspen sbb takut yg kami pilih tu tak cantek.. maklumla.. kecantikan itu kan subjektif...

akan tetapi, kami akan sehabis daya cuba utk memenuhi setiap list yg ada...
but..
if ada yg tercicir or terdilupakan (eh dilupakan boleh terrr gak ke.. wakakka), ampun maaf ek..



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

nakeisha said...

jangan lupa barang untuk kema!!

SiS-lin said...

ala dpt keychain 1 pun cukup le..ke tin/botol coke..hahahahaha

tuberose78 said...

waaa... siap ada master list ker tuu..? sabau jer la..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!