Header

Monday, May 11, 2009

Besday Ayin

acara memotong kek......ayin with her mama n papa

Hari sabtu petang tuh weols sefamili berkesempatan lah attend besday party anak sorang member blogger nih.

Actually aku baru jerlah jugak kenal n baca blog dia. Dah baca² tuh baru tau yg dia nih ghopernya agak berjiran lah jugak ngan kitaorg. Umah weols kat Seksyen 6, Bdr Teknologi kajang yg dia lak seksyen 4 kira dekat gak lah tu.

Dah jumpe face to face tuh sekali leh ngam lah plak....hehehe. Diorg ni pun kira sama kepala ngan weosl lah so senang nak masuk. Sampaikan tak cukup ngan jumpe siang tuh malam tuh weols ngedate sesama lagi....hiksss...sonok borak² ngan dia n hubby dia. Ieda nice to knowing u n ur family.

Nak criter banyak pun tak guna gak kan jom kita layan picca dulu. Kalu agak² picca tuh cun sket prebetsabu lah yg ngamik ngan D80 dia kan agak² kureng sket maknanya aku lah yg snap pkai henpon E66 aku tuh.

Ada gak sket picca pkai digicam sony T77 aku but aku lupa lak nak transfer picca dlm tuh ke lappy nih ha...:)...i'm sowi.....hikss.


ahakss...nmpknya bukan ayin sorang yg gigih nk blow lilin tuh but yaeesh pun gigih gak smpai moncong² mulut tuh...hikss

ini kek besday ayin.....pastu ada lagi cupcakes yg cute²...but lupa nak snappy lak

mv with avin damia n yaeesh adam.....anak member blogger gak watie.....suka gak kenal ngan dia nih...best²..friendly gak

i like this picca..hiks....besday girl n yaeesh...nasib baik tak XOXO...just hug jer...hiksss

Avin damia yg meragam teruk hari tuh....combination ngantuk n lapar n sakit mulut kot (before dtg dia jatuh tangga...nnti lah crite n3 lain if sempat) .....huhuhu kalut gak aku nak melayan dia....tak leh salah sket sentap jer kejenye....adoyaiiii

maybe gak dia dah penat joget kot before majlis start....aku rasa % kebenarannya adlh sgt tinggi


prebetsabu biasalah ngan DSLR bagak dia pun sempat lagi nak camho

prebetsabu ngan camho mmg xleh dipisahkan...uhuksss

Bibik yg khusyuk menyuap ayam KFC kat damia.....habis seketul drumstick tuh...if aku yg suap jgn harap lah....semulut pun dia "nanak" = taknak tau.

yaeesh yg aktif ngan mummy dia yg happy go lucky...hiksss

Overall mmg best besday party nih...hikss. Nampak gayanya bukan hanya anak² yg happy mak² n ayah² budak pun happy sama exspecially time game tuh....hikss.

Pastu balik penuh ngan gift jer....huhuhu. Nanti lah aku wat review lak psl gift yg avin damia dapat...sempat aku snap picca pagi ahad tuh....hehehe



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

wah.. siap dapat gift lagi tuuu..

mummYaeesh said...

sakan anak dara sorang tu bergelek!ahaks!
yaeesh biasalah sume org pun dia selamba jerk..terlebih sudah!

yup mmg happening party ayin ni..esp time games (hadoyaii)
anyway nice knowing u guys!

Ada Ayrissa said...

wahhhhhhhhhhhhhh..
meriahnyaaaaaaaaaaaaaaaaa..
cutenya babies n kids...

P/s : anda telah di TAG byk oleh saya...muahahahhaha...

JIVEBUMZ said...

wah bestnye bufday party sambil jumpe member blogger.. kek tu nampak very the sedap laaa

atty's said...

tgk picture pun tau dah meriahnya..camner..

IeDa said...

best tgk damia joget...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang terasa happening lor...best jumpa rakan2 blogger ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!