Header

Thursday, May 28, 2009

Bihun Tomyam Bandar Lama.....hiksss Oldtown

simbol tangan tuh maksudnya...."peace"....style avin damia


Ni lak cerita ceritu hari selasa. Maklum sajerlah 3-4 hari gak aku tak tinggalkan mv.com kan yang mana n3 ada kuar hari ahad lepas smpai hari selasa tuh, itu adalah n3 autopublish ye.

Aku dah sesiap schedule ler kengkononnya masa tuh aku dah sampai beijing kan....padahal aku masih dok ada mesia lagi....uhuksss.

Pastu dari ahad smpai ke selasa aku tak sentuh blog n juga xde nak merayau ke blog kengkawan pun. Semalam (mean Rabu) baru aku start sentuh balikmv.com nih so terus er schedule bebanyak n3 kan....lepas gian lah org kata tuh.

Selasa tuh weols ke The Mines lagi but kali nih anak dara tuh ikut skali. Kali nih gi sana bukan atas alasan nak shopping pun.....huhuhu. Gi semata² nak settle kan urusan kerja. Dah settle tuh kena lak perut memasing dah keruk kerak²...makanya kena disi dulu lah kan.

Prebetsabu ajak makan kat kedai kopi putih bandar tua lagi (bulan nih yer tak tau bape kali dah asyik makan kat Oldtown jer....boring lak rasanya)....tp itu ler makan ler 10 kali sebulan pun menu yg tak pernah weols bosan n wajib ada ialah bread n toast dia ler kan...wajib ada.

tak cukup sudu n garfu...ngan tangan pun dia tibai


Hari tuh aku makan bihun tom yam jer prebetsabu lak nasik lemak. So mintak ler empty plate nak kasi nasi lemak kat anak dara tuh. Sekali bila dia nampak aku makan bihun tomyam tuh meraung² nak kan bihun tuh...haru betol lah avin damia nih. Aku bukannya tak nak kasi but bihun tom yam tuh pedas kot.

But dah dia meraung² aku kasi gak sikit kat dia....dia makan cam biasa jer, cam xde apa². Leh tak uols imagine???adoyaiii...layan jerlah uols nasib ler tak tercirit budak tuh...aku pun letak sket jer la itu pun gaul ngan nasik lemak prebetsabu itu yg tak pedas tuh kot.

bonda dia mintak nak tolong suapkan....jgn harap hoccay!!!

dia boh layan jer bonda dia...siap jerit² lagi nak makan sendrik tau

dah habis makan......sambung main ngan belon dia tuh

Ni lagi satu pangai avin damia nih pantang jumpe belon. Sure menjerit² nak belon tuh...huhuhu. Terpaksa ler bonda or walid dia wat muka tak malu mintak ngan sesapa if ada org yg bg belon free tuh kan.....huhuhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

amboi beso nye belon damia tu..

• rOozu • said...

comey gamak nye makan mihun tomyam...

xpedas ke?

faiz's mommy said...

mmm.. seb bek la belon tu free kan.. ku kene byar. katekan 1 $5.. kopak bonda n walid die kan.. huhuhuh!

kuIna LadyInRed said...

mesti sedap.. sbb tu peace..

neezareef said...

btl2 duta OT nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!