Header

Thursday, May 21, 2009

Candid Camera

Candid Camera....hehehe.

Actually n3 nih adalah utk aku settlekn tag yg dah agak basi dah aku peram dlm draft....hiksss. Akhirnya siap jugak aku kerjakan tag from blogger sorang nih merangkap member masa kat opis MAMPU dulu.

Memula cam biasalah kita copy paste dulu TnC dia. Kalu dlm bahasa melayu skema tuh syarat2 n terma dia lah kan.

Syarat tag adalah seperti dibawah:


1) Letakkan 5 keping gambar (nak lebih pong ikut suka korang lah) CANDID CAMERA yg anda rasakan sgt menarik utk dikongsi bersama pengujung2 blog anda.

2) Kemudian, bagi description utk setiap gambar tersebut.

3) Dan yg terakhir tag la sapa2 jua yg anda rasa DIA BEGITU BERMAKNA DLM HIDUP ANDA


Ok jom kita layan jom...:), start ngan picca nih dulu


1st- Picca nih diambil sewaktu aku tgh khusyuk melalak...hiksss. Seriyes aku tak sedar n tak expect langsung lah prebetsabu nak snapped picca nih.....adoyaiii prebesabu nih aku tgh feel dok berkarok sampai tutup² mata segala bagai leh lak dia gi snap time mata aku tgh stim tuh....malu giller weeiihhh rasanya.....huhuhu

2nd- Ni lah adalah picca candid sewaktu suprised party utk besday aku kat Tasik Idaman, dekat area Bangi Lama. Seriyes ler aku terkejut masa besday party nih aku tak expect langsung prebetsabu dah plan sesiap benda nih semua.

Kiranya nih adlh sambutan besday yg terbesar lah dlm hidup aku. Aku kata besar mungkin sebab sambutan nih dilakukan depan beratus² orang kot. Pastu kena lak naik stage pastu wat speech dedepan khalayak ramai seriyes ahkak segan doll.....adoyaii time tuh sengaja jer aku hangkut anak dara tuh sekali pastu aku nyorokkan muka kau kat belakang badan anak dara tuh.

Giler tak segan beratus² pasang mata dok fokus kat aku jer kata atas stage tuh....kena lak potong kek dedepan khalayak ramai tuh....just imagine betapa malunye ahkak...hehehhe (malu yg seronok camne ek nak describe)


3rd- Masa nih avin damia tak pandai nak posing lagi n dia pun tak heran ngan camera tuh....so yg nih pun kira halal lah dipanggil candid gak kan.

Lawak giler bila tgk picca nih....ngan mimik muka dak kecik nih yg entah dah lupa dah pasal apa muka dia jadi gitu...huhuhu


4th- picca nih lagi lah terasa mcm nak tergelak guling² jer tiap kali nmpk picca nih. Huhuhu sian kan kat dayah n nas dipedajal kan oleh prebetsabu....ahaksss. Masa nih pun adalah sewaktu kejutan di hari lahirku.

Iyerlah if dia pun tukar pkai baju kaler hijau pastu kot² ler mintak aku pun tukar sama kan so kantoii ler sure aku leh agak cam ada sumting jer kan...hiksss



5th- Yg nih pun picca masa aku berkarok lagi...hehehe. Masa nih kat metro point kajang kalu tak salah. Aku pun dah lupa masa nih tgh layan lagu apa n apa yg lawak sgt smpai aku gelak tah henggat punya...huhuhuhu.


Ok waktu yg ditunggu²....huhuhu adalah masa utk spread kan tag nih kan. Oleh kerana syarat tag nih soh tag sesapa jua yg bermakna kan, makanya aku nak tag semua follower mv.com nih khasnya dan juga sesapa jua readers mv.com whether yg masuk sini dah berkurun abad dah...(klu tak silap dah hmpr 5 thn dah kot blog aku nih wujud) dan juga pada uols walau hanya sehari je pun baru masuk sini. Tq sesgt coz uols semualah yg membuatkan mv.com hari seperti ini....hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

mummYaeesh said...

tidakkkkkkk..pengsan jap!ahaks

HEMY said...

setiap gambar tu mmg utk satu memori yg takkan buleh dilupakan kecuali kena amnesia..ahaha

Dee said...

hahaha..den xdo gambor2 candid ni..hihihi..

masviona said...

mummyaeesh:
pengsan dulu lah...pastu dah bangun nnti wat lah....hiksss

hemy:
mmg betul...memori tuh...kenangan terindah...hikss

dee:
ala iyeke sis...ermmm

Uncle Dol said...

wow!
tapi, kenapa saya turut menjadi mangsa candid?

apa-apa pon, Uncle Dol nampak hensem dalam setiap gambar candid tu semua even mulut tengah mengunyah makanan. hahaha...

Ada Ayrissa said...

tq sbb rajin melayan tag kiter tuh..heheheh

CuTeMiUt78 said...

hah.. gambo candid.. eemmmmm nnti sat nak tgk dlm simpanan ada ke tak.. ;D

rasp said...

nanti lah sis, if i jumpa gambar candid, i buek k, kalo tak jumpa..halalkan lah ek :D

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!