Header

Thursday, May 07, 2009

Cooling Foot Spray

Adalah satu mlm tuh oleh sbb weols dah penat sgt berjalan n merayap dari satu kedai ke satu kedai, menyopping n jugak window shopping kan makanya balik umah kaki dah lengguh² sengal² semua segala macam ada lah kan.

So as usual, if kaki lengguh n senggal² camtuh aku akan spray kan cooling foot spray from the body shop lah. Aku suka pkai cooling foot spray nih coz lepas jer spray ko akan rasa kaki akan sejuk n segar jer.....seriyes.

Dah lama aku beli nih (dah bertahun dah) but tak habis² pun lagi.....suke...suke. Actually bukan beli sgt pun aku just reedem point jer. Dah kata member kan.

Ghoper dia mcm nih...perpermint...best²
peppermint cooling foot spray..untuk detail klik sini


Skrang nih bukan hanya aku n prebetsabu yg dok spray benda nih. Avin damia pun pantang jumpe mesti nak wat² cam spray kat kaki.

Skrang nih pantang jumpe perfume ke apa yg bekas dia ala² cam foot spray tuh dia akan spray kat kaki...lawak....lawak

Semuanya bermula daripada video nih lah....ahaksss





video


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD

Camna?

4 Comments Uols:

Mummy Dasy said...

sama ngan Daneen dulu semua spray kat kaki... peradang Damia ni, style nonggeng tu majuk ke?

prebetsabu said...

mummy dasy: haaa.. itu la dia style dia majuk.. sblm majuk tu dia kasik loncat2 tinggi2... pastu dah 2-3 kali lompat2, dia kasik nonggeng pastu niarap golek2 lak... hahahaha

tuberose78 said...

mcm best jer spray kaki tu.. nak carik gak la.. kalu letih jejalan, leh spray kaki kasik segar..

kat ne ada jual ekk?

tuberose78 said...

yang bodyshop tu satu botol bpa hinngit ekk??

boleh bawak masa nak gi krabi nanti.. hhuuhu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!