Header

Thursday, May 21, 2009

Dedicated to Kak Long.....:)

Bulan May nih rasanya bulan yg ada agak istimewa lah pada aku rasanya.....hiksss but bukanlah sbb weols nak gi holiday lagi ye....hehehehe.

Actually bulan May nih, ada ramai famili aku yg bakal menyambut hari kelahiran. Selain drp prebetsabu yg bakal menyambut besdaynya pd 29hb nih. Adik laki aku, Epi pun bakal menyambut besday dia gak pd 24hb nih.

Huhuhu......hari nih pun ada lagi sorang yg bakal menyambut hari kelahiran dia. Orangnya adlh kakak sulung prebetsabu, iaitu Kak Long Shima.

Dia menyambut hari jadi dia yg ke......uhuksss keberapa tahun ek??? sat nak kira????huhuhu kalu tanya prebetsabu pun dia bukannya ingat sangat coz (biasalah lelaki kan....uhukks) selalu pun besday mama ke mek ke asal bab² tarikh nih mesti aku yg kena hafal lah....biasalah aku kan PA dia....huhuhu.

Alamak aku lupa lah plak Kak Long nih sambut besday dia yg keberapa ek???....ermmmm but if i'm not mistaken yg ke 36 thn kottt....betul tak Kak Long??? (Kak long sila betulkan ye if salah....hehehe Kak Long jgn ingat mas tak tau Kak Long hari² baca mv.com rite?????...hiksss)

Kak Long (tudung coklat) n tuberose...yg samar² kat belakang tuh sapa lagi kan aku lah....hiksss


Jadinya sebagai adik ipar yg baik hati, yg ikhlas n yg cun melecun....hiksss (ala Kak Long kasi lah can mas nak upp diri sket kan....wakakaka) aku nak lah wish kan sumting untuk Kak Long nih.....:)

"Ok Kak Long, sempena besday kak long nih kami sefamili nak mengucapkan selamat hari lahir buat kak long, semoga kak long sentiasa bahagia n happy bersama anak² n suami serta kami mendoakan semoga apa yg kak long cita² kan akan terlaksana n kak long sekeluarga sentiasa dirahmati Allah hendaknya"


Nak adiah????

Tunggu saja weols balik dari China nnti ye....insyaallah if ada rezki lebih mesti lah ada sumting untuk Kak Long n famili yg lain jugak....insyaallah.


*psssttttt.....!!!!Apa adiah yg abg nazri kasi....hehehehe.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

rasp said...

Hepi b'day to Kak Long..
smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, sihat sejahtera and hepi2 sokmo...
mintak hadiah gempak2 dari masviona tau heehehehehe

Jard The Great said...

ku dtg.. ku bace..(skit je..hehe) dan ku klik pada iklan nuffnang ko..

apamcm?? baik tak aku?? hehehe

CuTeMiUt78 said...

uish... untung kan ada adik ipar cam viona tu.. heh.heh..heh.. oopppss hadiah blk dari china.. nak ke china ke

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!