Header

Tuesday, May 05, 2009

From KJ with Luv

Form KJ with luv?????

Apakah KJ stands for Khairi Jamaludin....menantu bekas PM itu....oooowhhh no.....plz....hehehehe...bukan sama skali.

Ini cerita ttng tetamu home swet home weols hari jumaat cuti hari buruh yg lepas. From KJ tuh coz mereka semua datang dari Kelana Jaya....hehehe.

Actually dah lama plan nak berjumpa from last year kot tp asyik delay n kena postpone je manjang. If aku free dia lak bz..if dia free aku lak menyebok tak henggat kan.

Last² last week sempat dia buzz YM aku, tanya cuti panjang hari buruh tuh xde kemana² ke kan kebetulan mmg rezeki weols nak bertemu kan coz aku mmg plan cuti tuh nak dok umah jer xde nak holiday memana (istilah aku dok umah tuh maknanya aku xde travel kemana² meninggalkan umah melebihi 2 hari) but tak bermakna tak de kuar merewang or melepak kat mall memana...hiksss.

Jadinya dia pun bitau ler plan dia if xde aral nak singgah umah aku coz kebetulan dia nak gi kenduri ke seremban so aku on kan ajer kan. Pintu umah ku sentiasa terbuka aku suka menyambut tetamu dtg umah nih.....rezeki beb.

Tapi ada perubahan plan patutnya dia nak dtg on sunday but dia awalkan sedikit on friday tuh.....so aku mmg xde hal lah mmg lagi like lah....ihiksss.

Happy sgt last² dpt gak jupe ngan mimi sefamili nih. Dia nih kat luar lagi cun tau....sweet coz senyuman manis n slim ajer deh dia diluar.....ala² ibu vogue gitu....ahakss.

Aku juga happy coz dpt jumpe face to face ngan anak² dia yg very adorable tuh.....hehehe syira n zara aunty mas miss uols tau....n damia too. Kegembiraan mmg terserlah kat wajah avin damia.....melonjak kegembiraan dia xleh dok diam coz happy sgt kot....sabor jerla....hehehehe.

Jom layan picca dulu jom....picca can tell everything rite????hehehe

ini ler dia gerangannya tetamu yg ditunggu²

makan² time....hope depa semua suke ler ngan air tgn ku...hiksss

smile.....suke ada tetamu dtg umah dia...:)

makan jgn tak makan...spesel auntie mas wat spagethi meatball utk syira tau!! (hiksss....iye yo oh jer...hehehe)

caringnye papa zara melayan zara....anak manja...hikss (cuboaan melepaskan rindulah tuh)

perut dah kenyang.....main² time!!!!...wakakaka
cute jer zara sempat pndg camera uncle prebetsabu tuh...hikss

apalah yg avin damia buat tuh smpai syira n zara syok jer nak nengok...wakaka

vitagen time!!!

minum together gether....ooowhhh so sweet!!!!!...mv like this moment so much..ahakss

taken picca together before mimi n famili go back


Uols prasan tak??????

Tak pasan meh sini aku kaborkan...ahaksss

Prebetsabu tak glemer dlm n3 nih coz picca dia xde sbbnya dia jadi official photographer hari tuh....wakakakaka...siannya dia...kuang3x

Overall happy dpt jumpe ngan diorg semua. Lenkali meh lah lagi jenjalan ke teratak mv ye mimi, dah kenal umah dah if tak dtg raya nih mmg ler nak kena....ahaksss (adakah ini suatu paksaan....hehehe xdelah masviona mana reti paksa paksa nih....hehehe)





MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

wah.. wah.. bestnyer acara makan2...

lily lotus said...

murah rezeki tuan rumah ;)

Ms.Lilies said...

wakakaka....tang mana slimnya tu...salah pandang tu....tapi mmg hepi dapat kenal2 n jumpa...budak2 lagikla hepi kan

Ada Ayrissa said...

bestnyer dpt jumpa2 cam gitu...
kak mas bila nak mai kontan?
ekekekek

ains said...

bestnyer... mkn mkn... jumpa jumpa

atty's said...

wah beshnya jumpa2..

CuTeMiUt78 said...

wah.. jumpa mimi & family ya.. bestnya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!