Header

Tuesday, May 05, 2009

Full Review CK dah Kuar dah!!!!!!

Ya Allah!!!!! aku suke giler tgk picca nih...sweet jer dedua chenta hatiku nih

Ok n3 kali nih aku mulakan ngan picca kat ats tuh...seriyes weh ni lah picca yg aku plng suka wat masa skrang nih....geram jer tgk avin damia posing ala² manja nih. Aku berbangga ngan diri aku sndrik coz dpt capture moment nih....huhuhu.

Actually n3 nih rentetan drp n3 nih....dah tuh ramai bebenor yg mtak soh aku wat full review psl new restoran kat BBbangi nih kan, nasib baik ler aku sempat snap picca on the that day. Selalunya if aku 1st time kat satu² tmpt tuh mmg aku akan snap picca pun ...if dah byk kali tak larat lah jugak kan.....huhuhu.

Jom layan picca makanan dulu baru ler best nak stori mori ye tak????


ini ialah menu book....hiksss. Time rajin kan menu book pun aku snap

tgk jer picca nih pun dah leh agak kan.....LICINNNNN.....sedap lah tuh

nih mash potato...syedap gak but gravy dia tuh kuat sgt rasa ala² mushroom tuh

Ini pilihan masviona....apa entah namanya aku pun dah lupa...ada fish² lah tp seriyes dah lupa. Mabelesss but nasi dia prebetsabu yg bedal separuh....:)

prebetsabu punya choice....sedap gak...aku rasa gak ler semulut

So kesimpulannya aku suggest lah pd uols...leh lah gi makan² sini...makanan sedap....rege pun reasonable n tempat pun cozy....aku like uols tak tau lah...hehehe. Jom kita layan picca weols sefamili lak.....bibik aku tak hangkut sekali kasi dia settle kan kerja umah tuh...huhuhuhu.


alahai...anak bonda nih apa lah yg dia tersengeh smpai lentok² tuh....rasanya dia excited coz ramai "tatak" kot....tatak = kakak. Dia mmg suke kakak.....abang pun tatak gak dia sebut....uhuksss

nmpk sgt bonda damia yg excited nak posing (malu ahkak seposen...hiksss)...but i rela u!!!!

tuh ramai kan tatak kat blakang tuh...itu yg dia xcited semacam tuh

Haa pada sesapa yg dok area bangi or kajang or semenyih yg dah ala² tersisih tuh (hanya buat uols² yg phm saja) meh lah dtg. Sebut jer uols from masviona.com konfem...seriyes nih....konfem.....konfem ye tuan² n puan²....hiksss diaorg wat derrrkkkk jer.....ialah dah diorg tak pernah dgr kot mv.com.....kuang3x...hiikss



UPDATE: RESTORAN CHICKEN KING NI TERLETAK DI KAWASAN KEDAI BARU DI SEKSYEN 7 BANDAR BARU BANGI.. DERET BELAKANG SUP URAT KETING.. SEDERET NGN KEDAI RESTORAN NASI BERLAUK... TP MALANG SEKALI, OWNER DIA BUKAN BANGSA KITA... UHUHUHU..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

Mahirah Abd said...

eeee...geram nyer..sampai terlentok2 ank akk tue...hehehe

Kris and Nadia said...

yaaaaa kiutnya damia... mimang fotogenik la dia ni.. mcm sedap ja mknan tu.. harap2 ble try la d Sabah nanti :)

IxoR@ said...

sedap sedap sedap....

:D

JIVEBUMZ said...

amboi kecik2 dah pandai posing yer.. kiutnye dier..hihi

MummyAju said...

salam..
nk tnye..kat bangi kat seksyen bape ek restoran tu? cm xpenah pegi jek.. me sblm kawen duk kajang..n selalu makan² area kajang n bangi.. tp lps kawen pindah kk n now kat seremban..

hihii..

*ayu* said...

sedap & reasonable ek? ok.. kalau g area tu, harus try..

syanis said...

nmpk sedap... tgk pinggan licin tu mmg sah la sedap... hehehhe... dah la tgh lapo ni

tini said...

aku suka tgk gambar avin damia yang first tu.. cuteeee sangat ....diulangi. avin damia yang cute...yang sebelah tu jgn perasan ...

Alyda Ali said...

alamak wpun saya duk kt kwsan ni tak pernah msk lg...lalu dpn je byk kali...kena msk gak ni try kalau btl sedappp....

CuTeMiUt78 said...

so sweet la.. muka damia masa tu.. akak pun skkee tgk..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!