Header

Tuesday, May 19, 2009

Hari ini ialah Selasa..

Cehhh.. dah ptg pun n3 ni nak di publishkan...
baru terhegeh² nak wat title camtu..

macam la korang tatau arini ialah Selasa..

sbenarnya kitorang tgh menghitung hari..
especially aku la..
mengitung hari nak g holiday tu...

viona pun hitung gak..
tp dia pandai cover..
tak macam aku yg dok terover excited lak..
now pun viona tgh wat preparation schedulekan n3 sementara kitorang takde nnti..

ramai pun dah tau kot kitorang nak g mana lak kali ni..
aritu ramai yg teka nak g bandung kan..
ada gak yg teka bangkok..
huuhuh..

salah la...
kitorang nak g melawat beijing...
bertolak ahad ni (lambat nye la plak nak ari ahad!!)

aku hampir tiap ari dok browse forum2 cari info n input psl beijing...
huhuuhuh...
time makan pun aku n viona dok sembang² pasal trip ni gak..

hahaha..

agak over gak kitorang kan...


ni la dia gambar yg aku blur kan aritu...

*mesti la excited.. nak releasekan tensi²... nak rileks.. tgk² tpt org.. dan yg penting, perkara paling viona tersayang ni suke, shopping lah..... huhu


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

Gieyana said...

wahhh..bestnyer cuti2 oversea...jgn lupa bwk balik ole2 yer!

SASYA WILLIS said...

wooo..bestnyer beijing tu.
nak itot.haha :)
btw enjoy ur holiday.. ;)

IeDa said...

selamat pegi & selamat kembali yer...nk weols tunggu kat signboard Bdr Tek ker?? kot2 leh dpt souvenier..heheheh..

rahma said...

wah bestnya!!! klu ada ruang lebih sikit dlm beg tu jgn lupa bw ole2 for org sabah ya ^0^
save journey, take care and hv fun!!

neezareef said...

wah..klu ai pn excited..
nk sobenir..kekekee

tuberose78 said...

nak magnet tau!
jgn luper kan dakuuu...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!