Header

Thursday, May 07, 2009

Hasil Kekreativitian Avin Damia


Anak dara nih mmg suke menulis (menulis lah sgt kan...hiksss), melukis, melakar n juge menconteng.....hehehehe.

Aku if rasa nak duduk serius wat keje depan lappy mmg sengaja bagi pen n kertas kat dia soh dia menzahirkan kekreativitian kat kertas tuh baru ler leh aku wat keje ngan aman....itu pun sekejap jerla....agak² dia dh bosan kacau lah bonda or walid dia balik.

Actually aku mmg berniat pun nak pupuk semangat sukakan ilmu tuh sedari kecik lagi dlm diri dia....hehehe (semua parents ada niat yg nih aku rasa kan)....sebab tuh ler time gi makan² pun aku sengaja bg kertas n pen gak kat dia.

hehehe sbnrnya serampang 2 mata gak ler coz kengkadang tempat makan yg weols lepak tuh kan ada wifi so aku apa lagi mengonline kan diri ler pkai henpon E66 aku tuh...sungguh mudah kan, kengkadang tuh terus cover n3 LIVE untuk MV.com nih.....untuk uols gak kan readers tersayang....mmmmuuuuahhhh...meh cemolot sket meh.....n kiss pipi kiri kanan sat...ahaksss

Memula tuh aku layan ler dia sat...soh dia ikut A, B, C......1, 2, 3 segala bagai lah kan. Ok dia perkembangan anak dara tuh dia dah pndai sebut 1,2,3-10 tau...uhuksss. Tapi kita kena sebut dulu lah. Ini hasil latihan aku n prebetsabu setiap kali nak turun or naik tangga kat umah tuh....hiksss....ahkak happy dik nun

Lepas tuh pas kat bibik ler yg tolong ajarkan. Aku pun setiap kali nak kuar umah cam nak gi kerja ke mesti pesan kat bibik nnti ajarkan damia menulis semua...so dia dah terbiasa lah tuh

Ni nasib ler kat KFC nih xde buat mcm Oldtown tuh, kertas untuk order menu tuh dia letak atas meja...kalu tak habis ler kertas² tuh diconteng² oleh damia...hikss.

Kalu kat oldtown Bangi tuh tak kisah diorg dah selalu sgt dah biasa dah....hikksss.If damia gi sana konfem kertas menu tuh jadi mangsa pastu kalu dia tak tawaf restoran tuh berkali mmg tak sah.

tuh kengkononnya nak mintak books lain lah tuh.....adoyaiii....kuang3x
Dah penat menulis kat book ko tengok kat mana dia tempiaskan dia punya kekreativitian tuh.....adoyaiiiii


Habis.....

kat dinding pun dia nak conteng² gak.


Bila aku nampak aku kengkononnya nak marah ler dia kan coz conteng dinding kan. Uols tau apa dia ckp......hukksss

memula dia terkejut bila dgr aku jerit panggil nama dia....pastu senyap tunduk jer dgr aku membebel kan....pastu tetiba jer

"babab.....babab".....dia yg ckp dulu sebelum aku cakap

siap angkat tangan lagi nak babab......huhuhu

kuang3x.....terus aku tersenyum simpul pastu terus hug dia......ayoyo...sungguh ler genius anak dara tuh.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

8 Comments Uols:

atie said...

Biasalah tu mas, dinding umah akak lagi banyak kekreatifan itu berlaku....huhu

aRe_uDear said...

amboii anak dare kocik nihh.. kreatif sungguh tuh hahaaa

neezareef said...

kna pkai cap bleh lap2 la pasnie..hehe

ArELeEz said...

cian dinding2 tuh! ha3..

nURmALa mAZLan said...

tak pe la kak..bg chance..dia tgh mengembangkan bakat tu..ehehehe

naurah makwa said...

sedapla nama damia ni..apa maksudnya

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. klu mirul sekarang ni dah lain pesen.. kena marah skit.. dah majuk sambil meniarap tau.. lawak je.. kita nak marah pun tak jadi

tuberose78 said...

kalau safiyyah, dia akan babap tangan dia sendrii.. klakau betol..

ala tak per.. bior jer dia conteng2.. bebudak kalau marah mcm maner pon, dia buat jugak..
pasni nanti leh jadikkan alasan tuk cat dinding kaler lain plak.. hehehe...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!