Header

Tuesday, May 12, 2009

IKLAN: Rumah Untuk disewa..

haaa...
jarang² kan viona buat iklan?
kali ni tak kira.. nak gak wat iklan...

ada apartment untuk disewa...
bukan...
ni bukan apartment yang viona beli kat bangi tu..
ni yg lain lak..

actually umah ni kepunyaan kaklong shima..
dia tgh cari penyewa utk umah dia kat kinrara ni...

dia ada sms last week lagi kot...
tp oleh kerana sebok outstation, so tak dan nak publish awal..

umah dia ni kat area Taman Bukit Kinrara..
belakang IOI Mall, Puchong...
atau lebih tepat lagi,
A3-14 Apartment Melur, jalan taman bukit kinrara 1/10 Puchong..
3 bilik tido..
sewa rm400...
deposit sebulan..
ooohh.. muslim sahaja...

cepat.. cepat...

maklumat lanjut, leh contact Suami Kak Long Shima, En Nazeri Zabidi - 0133857861

*sori gamba pon takde.. sbb aku pun sekali je pernah g tgk umah ni beberapa tahun lps.... apape hal, Kak Long Shima leh jawapkan...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

mummYaeesh said...

blkg ke depan ioi mall??
blkg ioi mall tu stil bkn kinrara ke??

fiesyah said...

ok gak tu umah sewa blkg IOI Mall, mau shopping ari2...p jauh ar dr tmpt keje...

oneyani said...

gambo nan ado ke?hehehhe

atty's said...

ok dah sewa tu berpatutan..

ciare (^_^)v said...

uuu~~dekat saje ngn tmn puncak jalil rumahku ;)

Ungku Nor said...

alahaii..akak kalo buleh nak rumah yg dekat dgn lrt.
sonang nak p keje..hehehe

tuberose78 said...

eh.. biler plak kak long beli umah kat situ ekk?? tak tau pon..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!