Header

Tuesday, May 19, 2009

Invitation Untuk Jadi Mv.com's Blog Author

Hiksss...

Uols semua dah tau kan yg prebetsabu dah jadi contributor balik kat mv.com nih. Bukan stakat penulis jer aku dah grant kan dia punye keistimewaan mcm dulu gak ler jadi admin sesiap...hiksss.

Iyerlah if aku tak jadikan admin pun nnti dia mintak gak....hiksss...ngeh..ngeh...ngeh. So semalam date 18 May 09 jadi secara rasminya dia pegang balik ler jawatan CTO MV.com yg dia pernah lepaskan selama brape hari ek...lupa dah....sat nak kira balik sat. Selama 4 hari....huhuhu.

Jom kita baca, nih aku copy paste from YM aku kelmarin. Ayat adalah ayat ori tanpa diedit sepatah kata pun. Jika ada perckpan yg kosong jer tuh silalah uols imagine sendrik ye....coz itu adalah tang emoticon (ala yg icon muka tuh senyum ke masam ke marah ke tuh...uols tau kan???) YM yg mmg xleh dicopy sekali.

prebetsabu (18/05/2009 11:53:47): tak nk invite b dah ke mv.com
masviona (18/05/2009 11:53:56): (emoticon jelir lidah)
masviona (18/05/2009 11:54:03): haiiii
masviona (18/05/2009 11:54:12): ritu sapa yg nak kuar

masviona (18/05/2009 11:54:16): kan v dah ckp

masviona (18/05/2009 11:54:28): v di mv.com terima ngan sepenuh hati
masviona (18/05/2009 11:54:29): hikss

masviona (18/05/2009 11:54:32): if b nak

masviona (18/05/2009 11:54:35): anytime je

prebetsabu (18/05/2009 11:54:45): tak dpt pun invitation lg.........
masviona (18/05/2009 11:54:54): tak ckp tapak tgn dedua tapak kaki hamba tadah kan masviona (18/05/2009 11:55:01): hikssss
masviona (18/05/2009 11:55:03): wah
masviona (18/05/2009 11:55:08): tak saba nmpk
masviona (18/05/2009 11:55:12): sat lah

prebetsabu (18/05/2009 11:55:18): (emoticon hee hee)
masviona (18/05/2009 11:55:24): today ceo mv.com
masviona (18/05/2009 11:55:26): bz lah

prebetsabu (18/05/2009 11:55:29): takkan tatau.. b pun dah sebati ngn mv.com
masviona (18/05/2009 11:55:30): leh esok tak
masviona (18/05/2009 11:55:33):

prebetsabu (18/05/2009 11:55:35): rasa tak lengkap je takleh wat n3
prebetsabu (18/05/2009 11:55:36): ahahhaa

masviona (18/05/2009 11:55:44): wakakakaka
prebetsabu (18/05/2009 11:55:46): tak kesah la................. esok pun esok la
masviona (18/05/2009 11:55:51): hiksss masviona (18/05/2009 11:55:55): (...eeh fenin ler ahkak nak translate emoticon nih uols imagine sndrik jerla)
masviona (18/05/2009 11:56:05): saja nak dera supaya lain kali jgn coba2
masviona (18/05/2009 11:56:12): wat keputusan sndrik lagi

masviona (18/05/2009 11:56:16): kuang3x
masviona (18/05/2009 11:56:19): rasakan

masviona (18/05/2009 11:56:27): ada rasa hangit2 tak kat sana tuh

masviona (18/05/2009 11:56:31): dlm bilik b tuh
prebetsabu (18/05/2009 11:56:39): ekon rosak
masviona (18/05/2009 11:56:44): eh
prebetsabu (18/05/2009 11:56:46):
masviona (18/05/2009 11:56:47): seriyes ke?
prebetsabu (18/05/2009 11:56:52): huhuhu tak lah
masviona (18/05/2009 11:56:55):
masviona (18/05/2009 11:57:09): oklah2
masviona (18/05/2009 11:57:13): sat lagi ayang
masviona (18/05/2009 11:57:22): invite ye abg

masviona (18/05/2009 11:57:28):
masviona (18/05/2009 11:57:35):
prebetsabu (18/05/2009 11:57:42): invite la syg.. if sudi
prebetsabu (18/05/2009 11:57:45): uhuhh

prebetsabu (18/05/2009 11:57:49):

masviona (18/05/2009 11:57:52): lenkali if gatal2 lagi nak delete
masviona (18/05/2009 11:57:55): jgn harap dah
masviona (18/05/2009 11:58:03): v nak invite lagi tau

masviona (18/05/2009 11:58:20): hepppp...babab nnti

masviona (18/05/2009 11:58:30): wat mcm bonda marah kat damia

prebetsabu (18/05/2009 11:58:35):
masviona (18/05/2009 11:58:38): babab nnti...sambil angkat tgn

Sepanjang 3 hari tuh kan uols nak tergelak pun ada....hiksss. Aku asyik dok perkena dia jer sket² ayat i'm no longger assosiate wth mv.com or ayat v tgh dok draft n3 lah nih maklumlah skrang kan dah xde org nak tolng wat n3 live...hiksss...mcm² lagi lah pastu weols gelak tak henggat punya.

Tapi aku dah rasa dah prebetsabu mesti xleh lama lah tinggalkan mv.com...hiksss. Tengok baru jer 3-4 hari tak leh nak publish apa² n3 kat MV.com pun dah gian semacam dah ala² nak meroyan gak dah tuh aku tgk....sib baik ler aku nih cepat kesian...hiksss

Hiksss...tapi satu benda kelakar yg jadi point aku dok pekena prebetsabu skrang adalah tang "keputusan bersama" tuh memandai jer dia pajak ayat keputusan bersama padahal keputusan dia secara melulu kotttt.....hahahahaha.....larikkkkkkk

B ampun kan V.....muaahahahahaha. Haaa jgn nak marah nnti v majuk nnti....hiksss



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

Kebencian_Maharaja said...

korang gaduh2 sayng ni hehehe.......

Mya said...

so everything under control kan? glad to hear that korang dah happy2.. :)

prebetsabu said...

ALL: thanks sume yg ambik berat...
masalah? mana ada masalah <--- purak² tak tau...

segala penat lelah korang sms/ym/email kata2 semangat wat kami, adalah amat dihargai..

sedikit sebanyak korang pun berjaya menyejukkan hati² kami yg panas...

haa.. kembang la tuh korang kene puji.. kahkahkah

tuberose78 said...

nasib baik boleh diterima jawatan semula.. wakakaka... kalau tak, tak dapek ler lepaskan gian nk update blog tuu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!