Header

Thursday, May 28, 2009

Kabare Semua????

Salam semua,

Pekaba? camne hari² uols semua dlm masa 3-4 hari nih...huhuhu

If uols tanya aku...huhuhuu...sungguh ler banyak kisah yg terjadi.....punyalah kebizian kesana kesini kehulu ke hilir....huhuhu. Prebetsabu apatah lagi kan....weols membizi sampaikan tak sempat pun nak masuk opis dlm masa 2-3 hari nih. Kalu masuk pun kejap yg amat semata² sbb hal yg mmg urgent sesangat lah.

Satu benda yg aku termiss utk bitau uols semua yg aku n prebetsabu masih belom berlepas ke Beijing pun lagi....huhuhu sebabnya adalah beberapa masalah teknikal yg tak perlu kot aku war² kan kat sini. Last minit, masa nak boarding, kitorang dapat tau ada masalah yg perlu disetelkan di Malaysia... so antara dua la... if kitorang board jugak, masalah tu takkan settle, so dgn berat hati, kitorang terpaksa batalkan je niat utk board flight tu...

Jadinya redha & burn la tiket flight dua hala utk dua org tu...
takpela.. janji semua urusan dapat dijelaskan dahulu... ye la kan.. takkan nak kuar cuti ngn hati yg tak tenang...

So skrang nih alhamdulilah semuanya dah clear n bakal berjalan seperti biasa makanya mungkin dalam masa 2-3 hari lagi weols akan schedule balik flight ticket untuk fly ke China balik....huhuhu tak sabarnya dah lama ready nih.

Hope kali nih xde apa² masalah dan kami selamat sampai dan kembali semula dengan lancar. Rindu giler ngan blog hijau aku nih.....ooowwhhh beberapa hari tanpa mv.com tak lengkap rasanya hidup.

Weols punyalah membizi ngan kerja luar sampai xde masa langsung nak jenguh blog nih......mv.com pun tak tersentuh apatah lagi blog uols semua....sowi jer kengkawan semua....insyaallah lepas balik dari holiday nih mv.com akan kembali seperti biasa....insyaallah...harapnya kali nih semuanya berjalan lancar.


*errr... n3 Selamat Datang Ke China tu sepatutnya tidak dipublishedkan...
prebetsabu dah schedulekan byk n3 sementara kitorang pegi bercuti.. but oleh kerana kelam kabut byk sgt urusan, dia ter miss lak nak buang schedule utk n3 tu... n3 lain elok lak dia buang.. sowi kay..

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

shaliza said...

emmm takper la kan,lgpun urusan pun dh setel leh la schedule balik fly ke china tu...hrp kali ni smooth la ek.

Iera said...

apa pn..moga impian utk cuti berdua akan tercapai...selamat bercuti...

DYLA said...

la hai, yekek kak.. takpe la, setel yg mana penting dulu k..

atty's said...

takpe.selesai kan urusan penting dulu..

neezareef said...

waras...

nk sobenir..kekekee

rahma said...

oo yaka... x pa la, mungkin blm rezeki utk ke sana la tuh. insya allah lepas ni blh set kan balik kan. awn, good luck ^-^

lily lotus said...

yg penting bleh fly blk ;)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!