Header

Monday, May 11, 2009

Kejadian Before ke Party

Hiksss.....ni kejadian² before weols ke besday party ayin, anak blogger Ieda tuh. Maaf lah n3 besday tuh kuar dulu....xperla kan uols layan jer kan... janji berupdate gak mv.com nih kan...hiksss

Dari umah terus ke laman anda Alamanda, sekangkang kera Putrajaya dulu untuk hunting hadiah ler apa lagi kan dan juga mau mencari toiletries ku yg sudah kehabisan.


Ofkoz ler ke sini, The Body Shop.....sejak kes itam itu (bukan apa² sbb salah pilih produk muka...muka aku hbs berjerawat...hoho) dulu aku hanya pkai pencuci muka brand nih jer...takott giler nak tukar ke produk lain...seriyes mcm dah terkena badi dah takutnya.

So sbb point dah ckp makanya 3 hari selepas date nih aku sudah boleh redeem barang lain ngan nilai rm35 henggat...hiksss


Sesi nak membayar pun prebetsabu sempat snap gak....uhukss. Asal² nk beli face polish n toner jer yg kehabisan pastu dipujuk promoter supaya membeli night cream skali......rembat jer lah...huhuhu. Night cream yg kecik tuh adlh berharga rm85 hengget lagi mahal drp face polish tuh.

lepas tuh baru ler gerak untuk sesi hunting gift untuk si ayin lak. Dalam kete tadi sempat on9 kejap pkai henpon e66 tuh semata² nak masuk blog mama ayin nak coz nak pastikan umur ayin bape tahun kot lah plak tersalah beli gift yg tak kena ngan umur ke apa kan....hiksss.


memula weols masuk ke butik baju kekanak mcm xde yg berkenan pastu masuk gak toy r us (updated: Toy City lerr....uhuksss...nasib baik mummy yaeesh betulkan....maklumlah nama dedekatkan ahkak lak ingt² lupa...hikss. so thanks 4 mummy yaeesh ye) cam tak berkenan lak pastu aku teringat ada MPH kan terus ajak prebetsabu ke sana ajer....sesambil tuh leh cari bahan bacaan (ececeh ayat) untuk avin damiakan.

Cari punya carik berkenan lak ngan book nih...siap ada audio cd lagi so apa lagi terus zaas ajer la ke kaunter nak byr

harus ler merembat dua kan untuk anak dara tuh skali bab lain² tittle lah. Kena lah amik yg sesuai ngan umur gak kan.


Dah dpt book tuh kan avin damia punya ler beria² uols nak pegang sendrik book tuh. Puas weols pujuk nak tolong pegangkan tak nak nye dia. Mengamuk nak pegang sendrik gak. Berat² pun gigih gak tuh

menyentap tak henggat dia bila org sentuh book dia tuh. Dia ingat org nak amik ler tuh...adoyaii

Walid dia sempat lagi mengetest mesin senaman apa entah kat osim tuh. Yang dia totttap gak ler nak pegang book dia tuh tak nak lepas

Oh lupa nak bitau, shoe frog kaler hijau dia tuh pun baru beli gak tuh itu kot yg dia nak berjalan tak nak org kacau kot nak test shoe baru...ahaksss....jom gelakkan avin damia....kuang3x

agaknya dia nak test shoe dia tuh kot....but segan kan so dia nak cover ngan book tuh....huhuhu....sabor jer lah anak bonda n walid nih....tak menyempat² tuh...hiksss

Pastu dlm kete dia sebok nak layan cd nyanyi² dlm book dia tuh.....sepanjang jalan nak ke KFC kajang tuh dia dok layan lagu tuh...huhuhu.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

lily lotus said...

nite cream mmg mahalkan sbb itulah yg akan menjadikan magic kat muka kita bila bangun pagi ;)

Gieyana said...

lawak ler ur dotter...budak2 mmg camtu..nk sendiri pegang...
~ sy kalau bw dottre g kedai buku, alamat berkhemah kt situ ler..huhuhu

mummYaeesh said...

yup..comey jerk kasut frog tu..
aik..baju lain la!

dkt alamanda ada toy'r'us ek??celah mana??weols slalu nampak toycity jerk.

tini said...

cute la kasut katak tu.. beli kat ner ek...nak beli kat anak dara ku le

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. sweet je damia ngan kasut frog tu..

tuberose78 said...

kasut frog!!! iii liikeee...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!