Header

Wednesday, May 20, 2009

Kerana Adam....

Dia tgk jer adam tido bawah nih....dia volunteer tau nak tido bawah gak...huhuhu


Tengok penangan Abg Adam dlm idup Avin damia.....huhuhu. Sungguh ler besar ertinye...kuang3x. See!! kalu xde adam jangan harap damia nak tido kat bawah nih tau!!!

Sebab apa damia suke sgt ngan abg Adam nih aku rasa aku tau jawapannya.....coz abg Adam nih pandai memanjakan avin damia. Pastu pandai lak memujuk² anak dara tuh itu yg dia semakin suke tuh.

But serius ler Adam nih pandai layan bebudak.....bukan avin damia jer yg suka bonda n walid damia pun terharu sama tau...huhuhu.

Dedulu Adam nih suka sangat bermanja² ngan aku.....pantang jumpe jer ngan aku sure dia nak menyesehhh ngan aku jer keje dia. Let say aku baru jumpa ngan dia kan mesti dia nak hug pastu nak kisss aku lelama n kuat²....huhuhu...sampaikan ada satu saat tuh prebetsabu tak leh tahan rasa cemburu dia...dia smpai ckp kat aku yg dia jeles bila adam selalu sgt manja² ngan aku.......kuang3x

Boleh blah tak uols prebetsabu nih????? ngan anak buah pun dia nak jeles tau...dah ler budak tuh kecik lagi masa tuh....adoyaiiiii....aku nak tergelak pun ada tau. Dia selalu ckp dedulu masa belum kawen kan cthnya masa baru bertunang ke or masa bercinta je kan, dia geram jer nak piat telinga adam kan coz dia jeles ler sbbnya masa tuh dia pun xleh nak duduk atas riba aku ke or lentuk² kan kepala kat dada aku but adam selamber jer leh buat depan² khalayak ramai lak tuh so jeles tahap gaban ler dia masa tuh. Sabor jerla...huhuhu

Pastu dah kawen dah sah kan terus dia tak kasi can dah adam nak manja terlebih ngan aku tau....huhuhu...sian adam...kuang3x.

Wah panjang giler aku melalut pasal citer aku ngan adam....huhuhu. Ok back to the track balik...stori pasal adam n damia....hiksss

Minum milk wajib before go to sleep...hiksss

Selalu tuh, dia dah lena tido baru ler aku or prebetsabu leh turunkan dia kat tilam bawah nih....klu tidak jgn berangan ok

Pastu time naik kereta pun, suka rela gak nak dok belakang. Kalu tidak jgn harap ok dia nak dok belakang. Walau hujan walau petir melanda dia melekat jer ler kat atas riba aku kat depan tu haaa...xde maknanye dia nak dok belakang even ada bibik pun kat belakang tuh xde nye dia teringin.

Avin damia siap gelak mengegek² lagi...bergurau senda ngan abg adam tuh...huhuhu.

Makanya bonda dia dpt ler usap² walid sat....oppppsss terlebih sudah. Alah bukannya nak usap apa pun just urut² leher jer kejap sian walidkan penat drive.....uhuksss

Happy giler tgk diorg dok main² kat belakang tuh...huhuhu.

But aku still soh bibik monitor lah...risau gak budak² nih kalu happy sgt bukannya dia ingt apa dah...just beware jer lah...:)

But skrang nih abg adam dah xde dah balik umah dia dah, soh back to normal balik ler. Kena tunggu dia dah lena baru weols leh angkat dia letak kat tilam bawah itu pun tetengah malam tak pun sesubuh buta sure terjaga nak tido atas balik....huhuhu

Dalam kete lak terpaksa ler bonda dia riba kemana saja destinasi pun....huhuhu....sabor jerla.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

3 Comments Uols:

tuberose78 said...

baguih la si adam nie... leh jadik banysitter tak bertauliah.. huhuhu..

nenekrock said...

geeyammm tgk lengan ank akk hiks =D

shaliza said...

comel la damia...pangai pun comel...bonda & walid dia pun comel...hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!