Header

Friday, May 15, 2009

Kita Wait n See Sajalah.....:)

Seperti jugak uols aku juga terkejut dengan n3 I'm OUT from MV.com drp prebetsabu nih. Weols tak pernah berbincang sama sekali tentang isu ini dan aku langsung tak terbaca draft n3 nih ke apa ke.

Aku juga seperti uols yg hanya membaca n3 tersebut setelah ia dipublishkan n maybe aku bukanlah org pertama yg membacanya.

Dulu sewaktu dia mula² jadi penulis di MV.com yg tak lama selepas itu bertukar status menjadi admin dan juga merangkap CTO di MV.com juga aku tak pernah menghalang malah tidak pula mempelawa semua yg terjadi diatas keinginan dan kehendak dia sendiri.

Malah tidak lupa untuk aku memberitahu uols yg aku mmg happy dan bangga bila dia menawarkan diri untuk semua yg diatas dan sekarang bila dia mengambil keputusan untuk menarik diri ke or resign ke or what ever yg seangkatan dengannya aku juga seperti dulu tidak pernah nak menghalang kehendak dia...jika itu yg dia nak maka aku turutkan.

Biarpun dihati ada sedikit rasa hampa dan sedih namun aku pasrah n redha kerana dia sememangnya berhak untuk membuat pilihan keatas diri dia sendrik.

So untuk prebetsabu aku juga ingin berdoa dan mengharapkan benda yang sama seperti apa yg dia harapkan untuk aku.

Aku rasa aku tak perlu untuk memujuk dia supaya menarik balik apa² yg dia telah putuskan kerana bagi aku di MV.com aku bersedia menerima semula kehadiran prebetsabu utk memeriahkan kembali MV.com nih, malah amat berbesar hati dan menerimanya dengan hati yg terbuka.....hiksss

Dan satu lagi actually itu keputusan prebetsabu sendrik bukan keputusan yg diambil drp perbincangan bersama pun so kita just wait n see jerla manalah tau kot² bila dia tgk ramai yg komen nak dia stay semula kat MV.com nih dia cair ke....huhuhu.....aku pun hope so...chill bebeh.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

mAr@ZiEy said...

Masviona & Prebetsabu...selesaikan la ngan secara aman ek..tak mo gado2...nehe2..hehe

Pape pun sy tetap sokong u all..sayang korg..

xoxoxo

iena hamdi said...

jangan gado2 babe

★ Nu♥ℜul ★ said...

we wait & see ar ye

takecare

mummYaeesh said...

yeayyyy..bunyi mcm da ada bunga2 nak back to normal tu..woohoo..
so encik prebetsabu..don't ego2 ek! and don't shy2 cat gak!ahaks!

atty's said...

kita tunggu perkembangannya viona...sabar je skit..

Uncle Dol said...

Jom pi minum kat old town white coffee.. Mane tau kot2 lepas minum coffee kat situ boleh reda ke.. Hiksss....

Kris and Nadia said...

uiikkkss.. takutnya sya ni.. jan gaduh2 ya :) semoga aman slalu :)

CuTeMiUt78 said...

eeemmmm alhamdulilah.. semoga semuanya back to normal k..

tuberose78 said...

nasib la dah aman... insyaallah..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!