Header

Tuesday, May 05, 2009

Korang Tau Guna VB?

VB ialah singkatan untuk Visual Basic...

Now we all tgh mencari calon2 yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan as Programmer...
kita mencari calon2 dari sebelah Timur.. especially calon2 yang berada di Kelantan..

so klu ada sesiapa yg menginap/menetap di kelantan yang berminat nak jadi Programmer VB, silalah maklumkan pada aku..

Urgent...

- Mahir dalam pengunaan VB 6 & Vb.net
- mahir dalam penggunaan MySQL
- Bole bekerja di bawah pengawasan yg minima
- Mempunyai kenderaan sendiri
- Sanggup untuk keluar outstation
- Lelaki adalah menjadi pilihan
- Elaun-elaun yg menarik menanti anda ( ceewah ayat takleh blah !)

pada sesapa yg berminat, sila email resume pada prebetsabu@yahoo.com

aku otw g kelantan ni.. if ada yg terbaca iklan ni, leh set interview terus ngn aku kat kelantan..
aku ada sana sampai Sabtu...



Cepat cepat!!!

huhuuh...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

aRe_uDear said...

Salam.. Masviona dah singgah menyinggah dah nie, ner air nak minum nie.. ade ker jemput dtg umah x bgi ayor wakakaaaa...

prebetsabu said...

tu air dalam peti kat meja ujung tu.. pi la amik..

self service org kata..

hahah

mazzura said...

keje kat cheras ada kosong tak?
jauh sangat la keje sekarang ni...petaling jaya..

prebetsabu said...

kitorang mncari staff utk cover region timur shj lor...

oneyani said...

akak keje kt kelantan ke?yani dr trg..skill utk VB ade jugak la..sbb mmg stdy time u dulu..hehehe

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!