Header

Thursday, May 07, 2009

LIVE: Ayam goreng pulak..

Ngeh3...
Korang dh lap ke airliur kempunan murtabak smlm?

Hihi...
Kitorang tgh lunch ni...
Org KB sure tau tpt ni..
Restrn eddlee fried chicken...

Ni kali kedua aku mai sini..
Sblm ni viona dh pernah wt review psl restrn ni..

Masih tiada perubahan...
Staff keje xserius..
Dok dgr walkman je..
Nk pggl pun susah..

Takde set mcm value meal..
Kene oder satu satu.. Leceh..

Ayam dia ok je..

Moga kedai ni wat perubahan or akan ilang customer kang susah..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

8 Comments Uols:

atty's said...

walupun tadi dah makan..
tp tgk menu di atas buat perut berbunyi2..

Dee said...

nmpk sedap je..sedap ke?

~~ciklinn~~ said...

adoii sedapnya makanna... tapi itulah kan kalau yg keje tak baguss sakit hatikan..

CuTeMiUt78 said...

eemmm... layanan camtu.. ok ke rasanya

Mummy Dasy said...

saje jek dah ah semalam gara² murtabak tgh mlm kul 1230am Mr.Hubby gi beli lama2 harus bdn bertambah naik ni

m4rilyn said...

Masih tiada perubahan...
Staff keje xserius..
Dok dgr walkman je..
Nk pggl pun susah..~yang nie akan d kemukan kpd pihak atasan~

Takde set mcm value meal..
Kene oder satu satu.. Leceh.~niat owner nie nak bg org yg kurang mampu mrasa ayam goreng ala2 kfc sbb tu xde set..perlu di ingat..xsmua orang mampu berbelanja besar~

prebetsabu said...

m4rilyn: wahh.. entry lama masih ada yg komen..

apapepun, m4rilyn, kami team mv.com mengucapkan terima kasih atas respond anda..

and berdasarkan respond, kami percaya m4rilyn ni sure ada sangkut paut ngn pihak pengurusan edlee fried chicken tu ek? oghe klate ko? uhuhuhu..

bab staff keje memain sambil dgr walkman tu, perlu diatasi ngn segera.. bukan sahaja perangai camtu seolah2 wat customer rasa tak dihormati, but membuatkan service restoran tu jd lembab sbb staff sambil lewa..

bab set makanan tu, ye.. as part of marketing strategy, market buying power pun kita kene sedar.. and tak dinafikan, buying power sekitar kelantan adalah sederhana...

TETAPI, kenapa perlu disacrificekan kepelbagaian oleh kerana faktor kuasa membeli tu?
pada pandangan aku, if edlee fc wat set pun tak menjejaskan kepada mereka2 yg kurang berkemampuan...

bukan bermakna if buat set, bermakna tiada lagi jualan secara ala carte kan?

sebaliknya, dgn adanya set, dapat memudahkan customer membuat oder.. perlu diingat, lebih lagi dgn restoran layan diri order di kaunter, pelanggan kurang selesa utk membelek satu persatu hidangan yg desediakan di hadapan kaunter secara berbaris n berdiri.. adalah lebih memudahkan pelanggan sekiranya di buat set yang merangkumi hidangan air, main dish n side dish sekaligus..

manakala bagi yg kruang kemampuan, masih boleh order secara asingan.. kankankan?

just an opinion..

thanks again!!!!

*hah.. lps ni buleh la team mv.com pi semula ke edlee fried chicken n test service korang lak kali ni.. hope ada improvement!!

m4rilyn said...

hye,

1. baru comment sbb baru start berblog smule.

2. setahu saye, pihak EFC penah bcadang nak buat set akan tetapi ini sudah mjadi smthing too common...sama ngan KFC n McD dan lain2..kita berniaga perlukan kelainan
tgk je kat kb itself..bila sorang usahawan start bukak kopitiam tup2 terus mlambak kopitiam lain timbul...siap bukak kedai rapat2 lak tu...tgk menu, xde yg lain sangat,cara hidangan pun sama bukan tidak suka pesaing tp kita bersaing biar la ade kelainan yang membina..esp kat kb..my beloved small town.

3. sekadar pendapat pelanggan yg juga concern ngan pembangunan bandar kb dan tiada kene mengena dengan pihak pengurusan EFC.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!