Header

Friday, May 22, 2009

LIVE: Klinik Famili BTS.

Alamak...
Now bwk viona cek kat klinik area opis dia ni...

Viona ngadu rs letih bdn n mcm nak demam...

Adoiii.. Timing lari la if nk sakit pun jgn skrg huuhuhuh..

Harap2 xde pape..
Isau gak if tak sehat kene tahan kat airport lak nnti...

korang pun tlg la doakan utk kitorang....


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

7 Comments Uols:

mama danial said...

mas..akak tak pikir sakit lain...
cuma sakit buatan prebetsabu jer..
hee...aminnn

prebetsabu said...

oh.. klu sakit tu, amiinn ssgt 1juta kali lah..

mmg sgt2 dok berharap pun !!

AMIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN !!

IeDa said...

hi mas?? yer ker ni sakit buatan..hehehhe..x per..rezeki tue...dah gi klinik pon..

xali alonso said...

mcm perbuatan PS je ni. huhuhu....
rezeki tu. huhuhu....

mummYaeesh said...

yg penting jaga kesihatan..insyaallah sume ok!

IxoR@ said...

sakit? apakah...?

moga cepat sembuh....

:D hepi weekend ya!

Uncle Dol said...

"mas..akak tak pikir sakit lain...
cuma sakit buatan prebetsabu jer..
hee...aminnn"
wuhuuuu.. ramai la nanti anak buah Uncle Dol.. sukeeeee sangatttttttt!!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!