Header

Wednesday, May 06, 2009

LIVE: Macam kenal je...

mlm td kitorang slamat smpi d KB kurang lebih jam 2am...

Gedebak gedebuk dlm kol 3+am br tidooo...

Now kat site baru yg masih belum beroperasi...
Insyaallah jika takde aral melintang, by end of this month dorang leh operasi..

Kitorang dtg sini utk install sistem n cek infrastruktur IT dorang..

1 bende yg amat menarik perhatian aku ialah warna korporat dorang...
Oren...
Bila aku tgk dinding dorang ni, aku mcm dejavu..
Mcm pernah aku lihat oren camni..

Pikir punya pikir, baru la aku sedar, kaler oren dorang sebijik ngn kaler oren feature wall kat umah kitorang..
Uhuhhuhu..

Pada penduduk kelantan d sekitar Melor, Gunung n kwsn yg sewaktu dgnnya, lps ni leh amik lesen d sini..
Akademi Memandu Anda, di Jalan Melor Gunung...

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

5 Comments Uols:

masviona said...

sama kaler oren cam umah kita ke???v nmpk cam lain jer...oren dia cam dull jer

tuberose78 said...

ntah.. mcm gelap jerr

prebetsabu said...

silalah maklum bahawa kamera nokia E71 ni mcm bengong je.. gambar akan jd ungu2... so nampak mcm dull..

tp sbenarnya mmg sama n vibrant mcm kat umah...

shaliza said...

laa kt melor ke? dh dekat sgt la tu...semalam ada kejadian menyayat hati kat situ...ada dengar tak?

CuTeMiUt78 said...

ho..ho.. blh gitu la plak..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!