Header

Sunday, May 10, 2009

LIVE: Malam yang sepi pi pi...

Siapa dok igt lg lagu time bbdk2 ni..?
Ala.. Lagu yg dorang nyanyi sambil main sep sep tomtom tu la..

Malam yg sepi pi pi mak mat jual roti ti ti..

Aku dh xigt sgt dh..
Tp along nurin n angah alia hafal lah..
Slalu tgk dorang main time kat pj..

Sbenarnya xsepi pun mlm ni..
Infact arini pun seharian jadual kitorang d Mv.com ni padat n sendat..

Bermula ngn beday party d sebelah ptg..
Lps tu rombongan kuarga Pak Nasir ke mid valley..
Emm.. Bukanla semua family pun...
Just kitorang, akmar (nakeisha), mama n abah...

Jalan2 sambil celebrate kecik2 ari ibu...

Buat Mama n Mek, selamat ari ibu...
Tiap ari pun adalah ari ibu sbenarnya..
Kitorang walaupun kekadang (err.. Bkn kekadang...selalu kot) x zahirkan rasa penghargaan n kasih syg pun, but actually jauh d sudut ati, kitorang amat mengahrgai n menghormati insan yg bergelar ibu n ayah kami..
Yg telah membesarkan kami..
Segala pengorbanan amat kami hargai..

Buat viona,selamat ari ibu gak...
Moga viona menjadi bonda yg terbaik buat avin nurdamia alhamra..
B akan sentiasa memberi sepenuh sokongan n bantuan utk family kita..

K cau nk membuteeee dulu....

Nite..

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

10 Comments Uols:

amirul said...

Salam,
Sori lama x singgah... Happy Mother's Day...

nakeisha said...

bila nak upload gambo?

mummYaeesh said...

selamat ari ibu gak wat mas!

tini said...

Happy Mothers day wat MV dan seme ibu2 di Malaysia dan di dunia.

Mya said...

saya ingat lagu tu! malam yang sepi.. pi.. pi... heheh..

tuberose78 said...

ooo.. bawak mama & abah gi jejalan sempena mother's day...
epi mother's day jugak to mas.. hope it's not too late to wish.. heh.. ahad tu weols ada kat subang, awat tak habaq..

tuberose78 said...

lagu sepi.. pi..pi.. tu mmg evergreen la...

CuTeMiUt78 said...

heh..heh...heh.. ingatkan apa yg sepi tu.. happy mother's day utk viona

tini said...

dari pagi sampai ke petang lagu tu terngiang-ngiang di kepala ku yang sedang benak ini ..." dimalam yang sepi pi pi , Pak Mat jual roti ti ti , rotinya enak nak nak , pak mat jual anak nak nak....huhuhu

prebetsabu said...

ahhahahaha.... gasak la ko tini.. sampai esk malam kang jgn ko ngigau nyanyi lagu tu dah la.. muhahahahaahaha...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!