Header

Wednesday, May 27, 2009

LIVE: Pekena cendol

Cuaca panassss...
Badan letih...
Pekene cendol semangkuk..
Perrgghhhh... Lega.......

Alhamdulillah semua urusan berjalan lancar..
Settle....

Err...
Sbenarnya ada bende yg kitroang xbgtau korang lg...

Nnti kitorang citer ek...

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

12 Comments Uols:

Luth Textile said...

sedap.. nak gakk..

IeDa said...

cendol kat mana tu Mas..Bdr Tek ker???

prebetsabu said...

luth textile:
sedap tuh mmg sedap cuma terlebih manis jer...klu kurang manis mmg perfecto lah

ieda:
cendol bdr tek la ieda yg dekat ngan billion tuh. kebetulan lalu situ singgah je...:)

masviona said...

whoopppsss!!!
alololo...maafkan aku terlupa lak nak sign out prebetsabu nye account tetiba jer terpost comment pkai id dia....huhuhu..sowi

Ms.Lilies said...

ait...dah balik sini ke

mummYaeesh said...

hiks..nak tau gak ape citer??terkezutt weols mas msg tadi..hadoyaiii!

masviona said...

Ms.Lilies:
oiittt...hehehe...nak balik apa belom berlepas pun lagi...huhuhu...

mummyaeesh:
uhuksss....weols nih lagi ler terkezuttt...huhuhu...tp xperla benda dah jadi kan

atie said...

cendol tu memang kegemaran kaktie dik, perhh nikmat tuuu

Gieyana said...

fuishhh menyelerakan....
story cepat k..x sabar nk tau nie...take care yer both of u..

Gieyana said...

fuishhh menyelerakan....
story cepat k..x sabar nk tau nie...take care yer both of u..

MaMaMi said...

Pergghhhh...panas² pekena cendol mau habis 3 mangkuk makmi pulun...ngeh²

tuberose78 said...

cendol... iii liikee... mmg sedap!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!