Header

Thursday, May 21, 2009

LIVE: Testing blogroll part 2.

Ok..
Teori aku kali ni plak, aku saspek ada something wrong ngn lone or ip internet..

Hahahha..

Mcm2 teori..

If n3 tu d publish guna ip tenet umah n ip tenet gprs, sepatutnya blogroll ok..

Smlm n3 live kasut kat mines pakai ip gprs, n n3 live testing tu pakai ip opis thru wifi..

Kita tgk berjaya tak hipotesis aku..

Ihihih


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

1 Comments Uols:

CuTeMiUt78 said...

ooppss..tertinggal keretapi ni.. blur tak tahu apa2..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!