Header

Wednesday, May 20, 2009

LIVE: Testing blogroll yg ngade2 itu..

Td aku perasan, masa aku wat n3 live, blogroll update ok lak..

Kita cuba kali ni lak..

Testing testing.. Ada tak kat blogroll?

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

testing fail...

tak update gak..


so mmg blogspot/google yg prob..

nak buka site google pun slow..

ke stimik yg prob? kabel putus?

tuberose78 said...

multiply tak der blogroll.. tak payah fenin2 kepala.. wakakaka..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!