Header

Friday, May 01, 2009

LIVE: Tetamu membawa berkat...

Kitorang mmg amat2 mengalukan n berbsar hati if ada tetamu yg sudi menjengah ke rumah kami...

Kehadiran tetamu membawa seribu satu rahmat ke seisi umah, dan kepulangan tetamu akan menghapuskan dosa2...
Insyaallah..

So wajiblah tuan umah memuliakan tetamu...

Actually dari pagi td lagi aku n viona dah prepare utk sambut tetamu ptg ni karang..
Pagi td we all beserta si comel damia p beli2 barang utk masak kat tetamu kitorang ni...

Now sume viona dah preparekan..
Just menanti kehadiran tamu je...

So.. Siapakah tetamu kitorang hari ni..?

Aku percaya ramai reader Mv.com pun kenal tetamu kitorang ni...

Dan spt biasa, aku mmg suke buli korang...

Nak tau siapa?

Tunguuuuuu full n3...

......

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

IxoR@ said...

Siapa ye ?

atty's said...

siapa tu..bila nak jemput kty ke rumah lak..hehehe..

CuTeMiUt78 said...

eemm.. sapa la tu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!