Header

Thursday, May 21, 2009

LIVE: WordWorld

Korang rajin x tgk channel Play House Disney (PHDC) kat channel 613 astro?

Actually kitorang pun dh lama layan channel ni..
Especially time damia dh besar ni..
Kan dia pun dh pandai tgk tv..

Kebanyakan citer kat phdc ni aku suka...
Dilbo gift dragon..
Handy mandy..
Animal mechanical...
Little einstein..

Tp yg amat menarik perhatian kitorang ialah citer WordWorld...

Ssgt teruja tgk kekreatifan producer citer ni..
Semua watak n bende dlm citer katun ni dibina dr uruf2..
Dibuat dgn kerjasama jabatan sekolah2 d US...

Damia pun hepi tgk citer ni..
Joget2 bila tiba dorang nyanyi nak bina sesuatu dr uruf2 tu..

"Its time to build the word..lets build it.. Lets build it now!"

Sgt2 menarik n dpt pupuk minat bdk2 utk kenal uruf...

-Email sent via Nokia E71-

Camna?

7 Comments Uols:

tuberose78 said...

ha'ah la.. akak pon suker tgk word world tu..
dibo pon best gak....

dibo.. dibo ding bo ding!!

mummYaeesh said...

rasanye sume yg ada anak mmg layan channel ni!yaeesh fav lil einstein raise your arm anddddd blast offff!tp masa dia time baya2 damia tu suka layan..the shanna show..skang ni da takde sgt la!+ barney ofcourse!

neezareef said...

wordworld tu bgs
tp tu arr..
idung masing2 kembang2 gitu kan..
muakakakakaka...

myra pn sama la..dia dah tau dah pg2 dah suh tekan katun2 katun

CuTeMiUt78 said...

eemmm sama je la ngan mirul pun.. semua budak2 mesti skee kan

rasp said...

a'ah sis w'ouls pun suka layan...
kkdg rasanya w'ouls lagi leka tgk wordworld nie dari si kecik tu hahahaha

xali alonso said...

suke mmg suke. tp, ade lak c pig tu. huhuhu.... aku, kureng skit le. hehehe.... lg pon, radhi suke lyn spongebob, thomas n friends, wonderpets n mr.bean. huhuhu..... n, x lupe gak, pocoyo.... hahaha.... eli, pato n pocoyo, mmg best. hahaha....

Misz Mama@haslynda said...

best nye anak n ibu suke tgk kartun. Jemmyku suke sgt kartun exsp wonderpets dgn pocoyo. tensen tul, kalau dia dah start ngadap tv, org lain memang tak bleh sentuh even remote. fave channel nick jr.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!