Header

Sunday, May 24, 2009

LIVE:Jangan tido lagi!

Heeppppp..
Pesal korang tak tido lg ni? Dh dkt jam 1am ni...

Kitorang mmg tak cdg nak tido mlm ni sbb nak siapkan packing baju..

siang td viona dah pack dh..
Mlm ni just nak wat double check je..
Takut ada brg tertnggl...

Korang tgk la gamba tu...
Ada beg dlm beg..

Hahahah..
kitorang standby beg besar gilak..
2 beg kosong kitorang bwk..
Sng la nnti nak simpan brg yg dibeli..
Huuhuhuh..

K la..

Jupe lg nnti...


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

3 Comments Uols:

nakeisha said...

jgn lupa ole2 baekk punya untuk kema!ngee~

mummYaeesh said...

patutnye bwk beg kecik jerk pastu beli beg kat sana sbb sure murah giler beg kat sana...
psst..pesat kat mas..jgn lupe yer yg diemail tu..hiks!

lg satu..semoga korang selamat g dn selamat balik tnpa ada ape2 yg tak diingini berlaku!jgn lupe pakai mask tau..klu ada org bersin cpt2 lariks..woohoo

tuberose78 said...

waa.. ini satu idea yg bagus nih!.. akak pon nak wat camni gak la gi krabi nanti.. huhuhu..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!