Header

Wednesday, May 20, 2009

Mari Mekap like Tepong Gomak

Jom mekap bersama Avin Damia....hiksss

Kunun bangga lah tuh.....pasan dia dah gorgeous baby girl lah tuh....hiksss.
Lepas dah tepek² bedak kat muka dia a bit xcited nak tnjuk kat bonda n walid dia....wakakaka

Pastu nmpk bonda dia nak snap picca terus dia psosing smbil ckp...."shemaaaail" = smile

eyeaahhhhh.....sayalah baby tercantik n tercute in the world.......ewah propa jer lebih nih...huhuhu

Pastu dia kena sound a bit kat bonda n walid dia terus nak wat muka....kunun nak bitau dia sentap lah tuh....huhuhu...sabor jer la

Bonda n walid dia bising bukan sbb apa coz dia dah bazirkan bedak Mak Teh dia kan....huhuhu. Dah ler dia tepung gomak kan muka dia tak cukup ngan tuh dia gi lak gomakkan muka sepupu dia lak....sabor jerlah ko damia ooooiiii.....maunye bonda dia tak bising


Seee!!! Nih sepupu dia Aqeem Luqman

Muka Aqeem tuh dia ler yg kerjakan......hiksss, yg si Aqeem nih lak diam jer ikut perintah....adoyaiii...Eh damia ingt sket aqeem tuh lagi besar dari damia tau dia dah 2 tahun tau....huhuhu

Itu ler saje gelagat anak dara ku n anak buahku yg membuatkan weols semua mencicit gelak smpai tekan² perut.....wakakakaka.

Kejadian berlaku weekend lepas sewaktu weols sefamili menghantar Adam abg si Aqeem nih....hiksss.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

10 Comments Uols:

p-na mama oja said...

heheh.. kelakar... agak nya budak2 mmg suka mekup camtu kot..heheh! oja pn spesen je mekup dia...

nenekrock said...

heheheh so kiutttt

SuFy said...

waaa..main tepung lg tuh!!heehhee..comel..rindu zmn kanak2..ekekeke

neezareef said...

bkn takat muka sndiri muke org lain pn jd mangsa..

bonda x join the mekap class ke..

Anie said...

he..he,...habis bedak tu karang

iena hamdi said...

ya ampunnnn

rasp said...

budak & bedak mmg tak dpt dipisahkan ngehehehehe

tuberose78 said...

kalau safiyyah and asiyah, derang main letak bedak kat kaki, bukan kat muker... sabau jer la..

MaMaMi said...

Olohh.. shomelnye, mmg budak umuq camni sker main bedak iya dak. Anak Ummi, Qaisya pon cenggitu gak, pantang 6pak bedak mau ditempek semua hat bedak bby xdan sebulan...ngeh².

mummYaeesh said...

hmanggaiii..sessi latihan makeup ke damia oiii?!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!