Header

Thursday, May 21, 2009

Mengedik di Oldtown The Mines

Semalam weols lunch kat The Mines. Sesaje jer tukar angin kan, asyik makan kat tempat sama pun tak syok gak kan (coz kat area opis nih tak byk sgt restoran, restoran melayu ada 3 jer kot klu tak silap itu pun agak kejauhan...huhuhu, mamak lak adalah dlm 2 kot).

Kebetulan lak masa tuh agak awal sket lagipun weols mmg sengaja kuar awal coz ada keje nak kena settle, so org tak berapa nak ramai sgt kan jadinya dptlah weols mengedik lebih sket....huhuhu








Kejadian tempat makan adlh disini.....my favvy kedai makan, biasalah kopi putih bandar tua nih la....hikss

kengkadang CTO mv.com nih jadik model gak utk mv.com....multitasking lah katakan...ahakss

Antara menunya adlh seperti dibawah....hehehe

mv punya....

Menu set yg aku amik nih kan minched chicken... apa benda entah nama penuhnya kan but katanya menu special on promotion untuk sekejapan ajor but ini dah brape bulan dah nih still ada je lagi nih....huhuhu

ps punya...

Patutnya fresh lemon tea tuh adalah dlm set yg aku punya but aku lagi tertarik white coffee lagi...biasa lah tukar je. Prebetsabu mmg akan sentiasa mintak sambal lebih....rm0.50 tau dia charge....huhuhu

Dan tak lupa menu wajib mestilah bread n toast kan...tp biasalh smpai jer weols terus ngap kan so picca nye nan ado lah ye...sowi...huhuhu.


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

5 Comments Uols:

nURmALa mAZLan said...

wah wah..gambar itu sgt romantik...jeles nih

rasp said...

vely lovey dovey gitu..i loike :D
sampaikan overshadow gambar lain dah tak nampak wakakakaka

Anonymous said...

feeewit...romatika d amor ..

tini said...

alamak ...anonymous plak..tak kira nak ulang balik ...feeewit...romatika d amor ..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. ini couple memang romantika d amor... eemmmm alhamdulilah seronok bila tgk dah ok

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!