Header

Wednesday, May 06, 2009

Murtabak yeay !



Lepas dah habis keje, sebelum balik hotel, kitorang g la dulu minum petang...

Cadangnya nak mkn roti canai je... tak pun roti telur ke.. or roti sardin ke...

Bila g je kedai makan...
tgk diorang tgh wat murtabak..
byk gille dorang wat..
dalam hati dok terpikir...
"sedap sgt ke murtabak dorang ni sampai buat byk2 ni.. leh habis ke.."

so waiter mai nak amik oder..
"Abe nok minum gapo.."
"Milo ais" <-- ceewah aku kecek luar la...
"Make?"
"Err.. bagi saya roti telur satu ek"
"takdok Be, kito ado murtabak jah"
"mmm.. ok la murtabak lah.. ayam ye.."
"kito ado daging jah Be.."

dalam hati aku mcm nak nyumpah dah..
wat byk2 tu sume daging je ke...
takkan takde ayam..
huuhuh..

"ok la.. daging pun daging lah..."

so inilah dia...


dan setelah 10 minit berlalu..
begini la pulak keadaan pinggan tu..


wahh.. licin...
dan selang 3 minit.....
begini pulak...


huahuahuahua..
aku oder 1 lagi okehhh...

so aku dah paham la nape dia prepare byk2 murtabak tu..
mmg best ok !!

aku pasan ada org tu dia tapau..
bukan sikit..
tp 42 keping !!!
maybe wat kenduri kot..
tp 42 keping is damn a lot !!!!


*terliur tak korang memalam ni? ye.. hajat di hati aku ialah utk wat korang turut terliur.. aku dah kenyang makan 2 murtabak daging sedap... burrrpppppppppp...


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

9 Comments Uols:

JIVEBUMZ said...

mak aik kuatnye makan.. tapi kalo sedap ape salahnye makan banyak pon kan?? hikhikhik

Lina said...

hok aloh demo...aku terliur doh nih...

Mummy Dasy said...

mmg terliur.. lapo lak segala khazanah dah habis td dinner mana nak cari pemakan ni huwwawaaa

nakeisha said...

katne neh?

♥ EeiNz ♥ said...

mak oiii.. terliurr...huhuhuh

shaliza said...

x rasa maka x tahu...dh rasa hah amik ko 2 biji sekali bantai...huhuhu

neezareef said...

murtabak ai loikkkeee!!

CuTeMiUt78 said...

adeh.. lapo ni..

tuberose78 said...

murtabak tak minat sgt la... tak tau naper..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!