Header

Tuesday, May 12, 2009

MV Dinner With MAWI WORLD.......hiksss

MV...mukaku berminyak...huksss

Prebetsabu mencurik roti bakarku....hiksss

inilah mawi world...nampak tak???

ok aku kasi zoom sket...sure nampak kan




Haaahhh...panas².....bukan panas apa pun uols....hiksss

Panas sbb n3 nih adlh n3 yg bersiaran secara langsung gitu.

Huh....uols caya tak bila baca tittle aku kat atas nun.....huksss....Aku n prebetsabu dinner ngan MAWI tuh.....mawi mana lagi jika tidak mawi WORLD....juara af3 tu....hiksss

Dinner mmg ler sesama but aku meja lain dia meja lain lah......ngeh3x...mcm tak biasa uols nih kan......wakakaka.

Weols dinner kat mana?????skrang nih aku n prebetsabu masih lagi di OldTown White Coffee ler, Seksyen 9 BBBangi.

Hehehehe.....actually weols dtg asing² xde kaitan pun antara weols ngan si mawi world tuh dia dtg entah apa projek apa entah tadi nmpk dia dtg ngan merc E class kaler putih silver.....siap ada driver lagi ko.....haaaa.....nak jer aku tanya tadi ekin mana mawi???

Eh uols silalah jgn percaya ok xde maknanya aku nak tanya....hiksss

Oklah aku masih mau menjamu selera. Tengok lah nnti if ada kesempatan aku bergambar lah ngan dia ek pastu mlm nih aku schedule sesiap wat auto publish untuk esok ok...alaaa aku tau uols mesti nak tgk punye...betul tak????hiksss.....wakakakaka


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

iena hamdi said...

harus baju prebet pakai tu hampir sama ngan baju suami den.. huhuhu yg aku baru beli utk dia last week... huhuhuhuhu.. jenama renoma...

*ayu* said...

uiii...lunch dengan mawi tuuu...
peerrgghh...

amirul said...

Salam Mas,
Mawi ke tu haha... aku hanya kenal hidungnya yang bengkok tu je:)

kojah said...

kayaaaaaaaa dh mawi nie...hihi

syanis said...

wah.... dah jumpa gini depan mata... klu xbegambo rugiii ooo

tini said...

tak teruja langsung nak tgk mawi sekarang ni

tuberose78 said...

naper la masa akak dtg aritu dia tak datang.. adusss

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!