Header

Wednesday, May 13, 2009

MV with Mawi n Ekin

Ghopernye mawi tgh diskus psl marrybrown...iyelah dia kan spoke person marry brown tuh kan


Nasib aku tak sempat nak tanya mana ekin kat mawi kan. Ghopernye tak lama lepas tuh dlm 15-20mnt gak ler ekin n mak ayah dia pun sampai then terus gi join mawi lah kan tak kan nak join aku n prebetsabu lak kottt...hikss.

Sepanjang masa diorg dok kat oldtown tuh xde sorang pun yg berani gi approach mawi n ekin nih whether nak bergambar ke sign autograf ke (eh ada lagi ke org wat bendalah nih ek???) or what ever lah.

Padahal ada sorang akak nih (akak ke mak cik ek??...akak lah) dia ngan famili dia n anak² dia punya lah bersungguh² nak gi bergambar ngan mawi n ekin kan but memasing segan kot. Diaorg lak dok betul² belakang meja aku so nak tak nak weols terdengar gak ler perbualan diorg tuh even diorg cover ckp slow² pun kan.....hehehehe.


Aku actually masa tuh dah kuar nak gi ke kete dah pun...nak balik lah kan. Tetiba prebetsabu tanya lagi skali sure ke aku xnak bergambar ngan diorg....sempat lagi dia ckp if v gi sure org lain sume gi kan....hikss

Aku pun kesian kat akak tuh n famili dia kan (sempat kesian tuh...hiks) so aku pun gi ler approach ekin n mawi n mintak permission nak bergambar. Lepas jer aku bergambar kan havoc satu oldtown tuh semua pakat mai serbu mawi n ekin nak bergambar sesama.....wakakaka.

Yang aku prasan akak n anak² dia tu ler org first yg serbu...terus jer dia membontoti aku....ngeh3x....kelakar giler. Tetiba jer surrounding oldtown yg tenang n damai tuh tetiba jadik riuh rendah n havoc giler coz semua org pakat nak serbu mawi n ekin.

Aku sempat gak ler borak² manja (manja ke???wakakaka) ngan ekin...hikss. Ekin nih friendly jer kat luar.....ok jer xde lah sombong ke berlagak ke apa. Yang aku tak ler blah nye ialah prebetsabu sempat lagi hulur bizz card kat mawi tuh....sempat lagi sound if ada projek² IT contact lah dia...kuang3x

Yang lagi kelakar lak si mawi tuh beria² membelek n menelek bizz card prebetsabu tuh agaknya tak percaya kot ngan apa yg tertulis kat situ...uhuksss. Cartoon jer aku rasa muka mawi masa tuh.....huhuhu.

Pastu masa dlm kete aku saje jerla pekena prebetsabu sempat lagi bg bizz card tuh...hiksss....xyah ler verangan mawi nak contact....huahuahua...hiksss




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

22 Comments Uols:

Gieyana said...

bestnyer...dpt jumpa Mawi n Ekin...MV, ko rendah jer erk!hehehe

prebetsabu said...

hahahaha.. team Mv.com dah menyebabkan chaos kat oldtown smlm...

mawi g situ sbb nak diskas something ngn org marrybrown.. kan mawi spokeperson MB skrg...

kitorang pun tgk dia dah abis diskuss... so pegi la approach dorang...

layanan dorang friendly...

pas sume org dah tgk kitroang nak bergamba n mawi n ekin dah bgn utk pose sebelah viona, terus berjujuk org serbu...

ahahha.. org mesia ni mmg malu2 kucing kan...

sorang dah start, sume mengikut !!!

err.. biz card tu just utk try luck.. tak salah mencuba.. zaman gawat ni so kene sambar segala peluang yg ada...
lgpun si mawi kan byk biz lain.. mana tau leh supply sistem smartcard n tounchgo utk dorang kan?

Ms.Lilies said...

kena ada yg mula baru ada yg berani follow hahahha

oneyani said...

wah sempat gitu

yani penah tgk wayang ngan ziana..dan makan sebelah rosyam kt KR

tp tetap takot nk bgambar..hehehe

ekin makin sexy lor..hm..jgn kadi mcm ct dah..

TiNiE said...

amboi..kemain mv kan..
bes nyer dpt bergambo dgn diorg tu..cantik ekin...

DYLA said...

bestnyer dpt amik gmbr ngan mawi.

btul org kite slalu mmg malu nak negur.

untung la kirenya ni dpt amik gmbr ngan dorang.

napa ekin pakai serkup gitu je.

Mummy Dasy said...

Bestnye..sempat lagi perebetsabu wat bisnes hihihi..

fana said...

xpe2...sambil nyelam minum air..:)
buatnye ttbe ade rezeki buat projek ngn mawi...:) bestttt....;p

syanis said...

wah best best.... dapat pun begambo ngn depa

atty's said...

amboi mv..gambo ngn mawi lagik.
pernah jumpa ekin ngn kembo dia kt warta

Mak Su said...

wow! bestnyer! kita mmg minat kat mawi

tini said...

erk...ekin....no komen...

SiS-lin said...

alamakkkk..huwaaaaa jelessssss nyeeeeeee..
eh! Mawi tu dh botak blk ek? ha kan encem sikit....hehehehe
Vrooooommmmmmmmmmmm

tuberose78 said...

errk.. apa yang ekin pakai tu?
musykil.. mcm2 fesyen ada..

tuberose78 said...

eii.. best gak dapat bergambo ngan mawi.. hehe

amizah said...

bestnyer dapat gambor ngan mawi-ekin...best..best

Dee said...

sama cantik sama padan..mv pun cantik gak..padan ngan pb..tp ekin napa pakai dh gaya tok ti ek..aiseh..

neezareef said...

wah..mv pn dah gambo sama mawi n ekin..
eh style ape lak ekin wearing tu...
aiseh mawi jgn salah asuh laks..ihiks..
tetiba mawi cam wakil rakyat ekin cam anak yb nye..wakakakka

neezareef said...

tp mmg btl..nk approach artis lg2 yg high profile gitu cam mawi kena brani..klu x kempunan la jwbnya..

@e_da said...

wahh dapat bergambo ngan diorg ek....

lieya shayunk said...

mv interprem ngn mawi & ekin tuh...
sabtu ari tu lieya jmpa serina anak chef wan kt times square,,,malu la nk tegor...hiks..
knp ekin pkai serkup gtu kayaknya...
mane pegi tudung ariani die...huuu;p

Aspalela said...

wow!!!

begambo dgn pasangan glemer uuuu...

jelezzzz i..... :(

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!