Header

Monday, May 18, 2009

Noodle Station Jadi Saksi

awek cun senyum simpul...hikss


Sabtu after balik dr umah my bro kat selayang tuh, bergegas lah weols nak balik umah coz nak tgk konsert grand finale bak kata omputih tuh....terjemahan ikut BM nye konsert akhir lah...ahaksss...sila pangg diri aku kerana ngengada terlebih sudah....wakakaka

Tetiba dlm kete tuh teringat lak kat sorang awek cun tuh...hiksss. Actually dah lama dia inform nak dtg KL nih but oleh kerana aku pun bz khamis n jumaat tuh so terlupa jap pasal dia dah ada kat KL nih. Dah ingt tuh terus aku text dia tnya ada mana.

Dia reply ada kat putrajaya, pastu pk² if tak leh jupe dia rugi lak rasanya. Terus call dia, haa dia if dah call tuh terus ler ckp nak jupe gak ngan weoslsso apalagi tnya prebetsabu dia pun ok terus weols shoot ke alamanda lah.

leh tahan gak makan kat sini...sedap n rege reasonable

Dah sampai alamanda terus weols terjah sini Noodle Station. First time pun weols nak try makan sini. Sebab apa nak try sini kengkononnya kat sana tuh xde lah crowded sgt kan so weols leh sembang² n borak² ngan tenang lah lagipun tempat dia stategik dekat ngan palyground...ala sesapa yg dah biasa gi alamanda tuh tau ler dia dekat ngan parkson tuh. Jadinya senang ler aku nak monitor anak² (anak² kerana bil yg dibawa bersama btambah sorang, anak buah aku...dia ikut weols tido umah)

Ni kira perjumpaan weols yg kedua lah coz dulu lah pernah jumpe kat Sunway pyramid. Tak sangka gak perjumpaan di alam blog nih leh smpai sejauh nih.....mv like!!!


Kali nih istimewa sket coz dia dtg skali ngan ibu n ayahnya n juge makcik² serta sepupunya....huhuhu. So kiranya perjumpaan kali nih lagi meriah n havoc ler. Aku n prebetsabu pun terkejut gak meja yg asalnya di cantum 3 skrang nih terpaksa di join smpai 4 meja....hiksss

eh damia ke bonda yg peluk bear tuh.....ahakss

Perjumpaan kali nih mmg meriah....havoc sat jadinya noodle station tuh ngan gelak gempita weols. Apa taknya dok melayan prebetsabu ngan ayah irda yg mmg sporting n kepala gila² tuh....hikss....syok sgt. Pak cik n mak cik nnti nak jumpe lagi tau!!! nanti kitorang dtg penang kitorng nak buli irda soh bawak kitorg jalan²...hiksss...asal nak berholidays jer masviona sure ada masa hikss.....terhover sudah.

mak lang juge soo nice...:)

Sempat bergambar time dah nak balik. Time nih maksu n paksu serta sepupunya dah xde coz dah turun dulu ke MPH kot. Sepupu irda nih gila komik.

avin damia peluk bear nih xnak lepas....dah balik umah berebut ngan bonda....bonda lak yg terlebih


Dan rasanya yg paling happy rasanya tentu lah avin damia kot coz dia dpt bear lagi dari aunty kakak dia....opppssss silap sis irda dia....kuang3x.

Perperpun mmg happy ler mlm sabtu tuh. Kengkonon lepas jumpe tuh nak terus balik coz nak tengok konsert AF7 (sempat lagi tuh dlm hati dok pk ke konsert tuh...bukan apa konsert akir kan nak lah gak tgk) sekali tuh terlalu lak kat depan kedai HOL (House of Leather), nampak lak bag travel kaler hijau yg dah la cantik menarik tertarik cun pulak tuh, so ahkak pun terus rembat u tak pk panjang dah.....melayang lagi lah rm weols. Nanti ahkak wat n3 khas ek pasal bag nih.......so tunggggguuuuu petang sket jer.

cun kan???green kaler...oowwhh mv likee!!


Eh lupa nak stori, rege kat noodle station nih mmg reasonable lah uols, weols makan mlm tuh dlm 10 org kan kena dlm rm120++ jer (aku tak berapa sure berapa rege betul dia coz aku main tanya kat prebetsabu je brape bil, pastu aku just dgr seratus lebih jer ...oklah tuh kira murah ler coz dlm pala nih dah set dlm rm200++). Murah kan....aku rasa klu makan kat tempat lain mau ada cecah rm200++ gak kot coz semua weols makan berat² jugak rasanya. Yang penting makanan dia pun ok sedap gak.



MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

7 Comments Uols:

irda said...

neway,tq bro coz banjer mlm tue.Patutnya irda la kena banjer!Huhuhu..kan batalion irda ramai..

Takpe,ayah dah ckp,klu sis & family dtg penang,kitaorg dah plan nak bw g mana nanti.So cepat2 la mai sini!!!

ibu n ayah kim salam.

Dee said...

fuh..meriahnyer..mesti seronok..brp harga travel bag tu..dee pun tgh cari ni..nk guna gi kk n labuan bulan 7 ni..

SiS-lin said...

x pe jnji semua hepi..
sempat gak tu tgkap bag ijo...ada x color purple?..hehehehe

ArELeEz said...

ijo mata itamku.. ahaks3..

rasp said...

sis, itu pics tarik beg ijo, ala2 AF stylo gak kan hehehehehe

lily lotus said...

kalau dah suka hijau apa brg mesti hijau kan! hiksss

tuberose78 said...

mmg tingin giller nk makan kt kedai noodle tu.. dh bpa kali pegi, asyik penoh jer... tensi.. tensi..
tmpt dia mcm kecik sgt la...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!