Header

Thursday, May 14, 2009

Not in the mood...

Arini aku takde mood lak nak wat n3..
schedule n3 pun x wat smlm...

So korang tunggu je la n3 from CEO Mv.com ni, masviona....
Sbb arini takde n3 from me....

Sori..

Sehingga bertemu lagi insyaallah...

*aku pun menumpang je kat blog masviona ni


-Email sent via Nokia E71-

Camna?

6 Comments Uols:

masviona said...

uhuksss...mcm lah tak tau smlm saya juge tdk membuat sebarang n3 schedule untuk auto publish....uhuksss

makanya blog ini mungkin akan sepi sehingga saya sudah ada masa terluang nnti....huhuhu

SiS-lin said...

lor..wat ngepen? dua2 ni x de en3...pelik tp benar..

Uncle Dol said...

kihkihkih.. jap2 gi atau esok ada la tu.. =P

tini said...

kata-kat PS seperti berjauh hati jer ...

mummYaeesh said...

tula pasal..selalu terkonpius dgn n3 dari sape??adeh!

takde mood sbb nak bercuti tp takut dgn swine flu ek??

baik2 thailand da tersenarai!

tuberose78 said...

pergi bercuti tapi kena la pakai itu topeng...
nak buek camno..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!