Header

Friday, May 22, 2009

Pakar IT paling hebat seks


SEORANG pengguna sedang melayari
Internet. - Gambar hiasan

LONDON - Satu tinjauan melibatkan 2,000 pekerja pelbagai sektor di Britain mendapati pakar komputer merupakan pasangan seks terbaik, lapor sebuah akhbar semalam.

Kajian melibatkan pekerja lelaki dan wanita itu mendapati pakar komputer tidak mementingkan diri sendiri, paling gemar meneroka dan kerap menggunakan alat permainan seks ketika bersama pasangan mereka. Sebelum ini, golongan lelaki yang bekerja di sektor teknologi maklumat (IT) dianggap sebagai selekeh dan tidak romantis.

Bagaimanapun, tinjauan terbaru itu mendapati 82 peratus pekerja sektor berkenaan lebih mementingkan keperluan pasangan mereka manakala 78 peratus golongan tersebut gemar menggunakan alat permainan seks di ranjang.

Keputusan tersebut adalah jauh lebih tinggi berbanding yang dicatat pekerja sektor lain. Paling memeranjatkan, tinjauan sama mendapati mereka yang bekerja di dalam industri kecergasan didapati lebih mementingkan keseronokan diri sendiri berbanding pasangan mereka.

Bagaimanapun, golongan itu didapati paling kerap melakukan hubungan seks diikuti pekerja pejabat manakala pekerja sektor IT mengekori pada kedudukan ketiga. - Agensi




errr.. lu pikir lah sendiri.. !!!


MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

tini said...

errr...erkkk!!

tuberose78 said...

iyerr ker..??
errmm...

nURmALa mAZLan said...

erk???? lu pikir la sendiri?? isk..ye ker?

Ada Ayrissa said...

wowwwwwwwwwww...
panas panas panas...
hehehhehe....
teringat dpt 1 email kaitan iklan n seks...
mengong...

CuTeMiUt78 said...

oh.. gitu ke... emmmmm

Dee said...

errr..rajin eh pb google benda nih..hahaha..

mummYaeesh said...

wah..guna alat permainan seks katanye!adakah???whoops!lariksss

prebetsabu said...

tini: err..errr balik..

tuberose & nurmala: sekadar kajian...

ada: iklan n seks? mende lak tu..

cutemiut: sekadar info.. hahaha

Dee: tak google pun.. kan kuar paper kosmo tak silap article ni..

mummyaeesh: itu kajian shj.. bukan applies pd sume 100% haha

rasp said...

errmmmmmm
agaknya yg buta tuli IT tu camne plaks muahahaha

Uncle Dol said...

wah! err.. camne nak buat ni. takutnya.. =P

Anonymous said...

I am reading this article second time today, you have to be more careful with content leakers. If I will fount it again I will send you a link

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!