Header

Tuesday, May 19, 2009

Pelik kejap aku ni..


dari pagi sampai ke sekarang ni, ada masalah ke ngn blogger?

palik gak..

napa la kat blogroll tak berupdate stautus n3 terkini?
dok kat n3 jatuh kuda tu je..

padahal dah berlambak n3 lain...

korang punya ok tak?

ke Mv.com je yg camni...

perasan tak korang akan kebejatan ini? <- mai dah ayat sasterawan aku...

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

11 Comments Uols:

TuN TeJa said...

Aku Pnye pun same...

prebetsabu said...

hah ada geng....

so ini bukanlah masalah terpencil Mv.com... nampak gaya ini adalah masalah negara !! hahahahaha.. over sikit...

sib baik ada yg sama kes.. aku igtkan Mv.com je yg kene...

sbg CTO Mv.com yg berhemah, haruslah aku riki2 masalah ni ngn bloggers lain.. nnti CEO marah aku kata tak wat keje lak..

so CEO, CTO awak ni dah lakukan tugas.. tp ini masalah diluar kawalan... hiihih


*CTO = Chief Technical Officer & CEO = Chief Executive Officer ye adik2...

Ms.Lilies said...

oooo pttla...ingat mimi je camtu..rupanya semua

prebetsabu said...

eh korang...

baru sat ni aku cek plak kat mvdistrict, dah ok lak blogroll tu..
dia dah update sampai n3 merendek sunway tu plak...

ntah la.. apape je la..

yg penting, Mv.com setiap hari mmg akan byyykkkkkk update...

so singgah je la.. takyah bergantung harap kat blogrol tu sgt..

BLOGROLL ITU MENIPU OOOOOOHH !!!

kahkahkah

oneyani said...

yani punye siap entry 3bulan y lepas..da bosan dah..layankan aje..sgt menyakitkan hati

IeDa said...

eh!..kita punya dak pun..the latest yg ada tue yg merendek kat Sunway Pyramid tu la..x derla dr tadi gambor jatuh kuda tu jer...

rasp said...

a'ah sis...tadi camtu gak jadiknya
tapi baru seminit dua dia update..
ingatkan memasing busy ghupanya ada problemo ek...*ihiks*

Gieyana said...

igt aku sorang jer jd camni...rupernya byk org gak kena virus nie...hahahaha!

SiS-lin said...

o PS..cuba update setting blk kt myblog Log tu...ada reg x? lin pun hrtu sama..tp dh update setting,dh oke dh..try je le bt..

atty's said...

memang selalu camnie..

tuberose78 said...

akak punyer multiply okay jer.. hahaha...

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!