Header

Thursday, May 07, 2009

Perhimpunan Munajat...

tiap kali tgk raut wajah Nik Aziz ni kan, rasa tenang je.. korang rasa camna?

By the time n3 ni dipublish, aku percaya Himpunan Munajat (if berjaya diadakan) dah pun tamat...

and maybe skrg dorang sume tgh wat demonstrasi di Bangunan Perak untuk menghalang persidangan dewan undangan negeri Perak daripada terus berlangsung...

N3 ni di taip malam tadi...

So aku harap, harini sumenye berjalan ngn baik..
takmo ada lagi kes2 gadoh..
takmo ada kes2 kekejaman...
takmo lagi konflik yg melanda Perak terus dirundung badai..

semalam petang, Naib Presiden PAS, mat sabu dah kene tahan polis..
dipercayai penangkapan dibuat mempunyai kaitan ngn perhimpunan munajat yang sepatutnya diberlangsung selepas subuh tadi..

haaaiii... macam2 hal la..
cekup org tu.. cekup org ni..

sbg rakyat malaysia, aku mengharapkan negara kita sentiasa aman...
cukup² la ngn permainan politik..
dok huu haaa huu haaa sini sana kehulu kehilir...
habis tu, suara & rintihan rakyat camna?

please la..

amat² berharap nothing bad happen pagi ni...

moga keadilan & kesejahteraan dapat dibela..
dan moga pemimpin yang tidak berhak memimpin tidak diberi hak lagi utk memimpin..




MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

6 Comments Uols:

shaliza said...

yes...mmg tenang klu tengok raut wajah tok guru.

Kris and Nadia said...

emmm.. sya nda nampk muka dia tenang.. mcm nangis ja tu.. hihi :)

JIVEBUMZ said...

wajahnye tenang sejuk mata memandang...

masviona said...

shaliza:
itu ler nmpk cam mendamiakan je...:)

kris n nadia:
if tgk yg dlm picca nih mmg la...hehehe coz dia mmg tgh menahan air mata pun

jivebumz:
haa kan jive betul tuh...:)

mazzura said...

YUP..HIDUP tOK Guru!

"PiA" si Peri Perasan said...

setuju wakah tok guru nik aziz mmg sejuk mata memandang.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!