Header

Monday, May 11, 2009

Perjumpaan Bersama Nik Aziz

haa.. korang..

jgn tatau..

masa visit aku ke kelantan last week, kitorang ada wat perjumpaan ngn tok guru nik aziz !!

sbenarnya bukan kitorang yg set ngn dia..
tp dia yg set ngn kitorang..







ceee wah..
percaya tak?

ngeh3...

bukan camtu ceritanya..
alkisahnya.. mmg setiap jumaat pagi, tok guru akan wat ceramah dekat area bandar kb ni..
kebetulan lak hotel yg ktroang pi duduk tu, bebetul area tpt ceramah tu..
so pagi tu, masa nak kuar g site, terdelay la sikit...
sbb apa delay?
ni haaaa...



Mr. Triton telah dihimpit...
so takleh kuar...
dah alang2 camtu, kitorang pun la jenguk2 tpt ceramah nik aziz tu..



ramaaaaaiiiii ggiilleeeeee ok!!!
takde angle yg menarik yg dapat aku snap.. sbb takleh nak mencelah pun...
ni je la gamba tok guru yg sempat aku skodeng.. jauh gille n dihalang oleh kepala2 org lain.. huuhuh...


kat area luar tu plak ada mcm jual2 barang...
bagus2..
sambil2 org ramai mai dgr ceramah ilmu..
ada tpt gak utk org lain mencari nafkah..

HIDUP TOK GURU !!!

err.. errr... kang kene masuk jail tak klu aku cakap cenggitu?

TAKBIRR !!!!

MV ~~Green Around The World~~ PS ~AD
Camna?

4 Comments Uols:

ArELeEz said...

hepi mother's day to u..! ;)

mummYaeesh said...

hmangggaiii ramainye!
mmg setiap jumaat dia wat ceramah??
baru betul pemimpin bersama rakyat ni!

tuberose78 said...

ramai gilak..!

CuTeMiUt78 said...

aammmmmbboooiii kemain ramai lagi ya..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!